main-logo NPO Start
Word lid
21 september 2019 — 14:14

Lesbische vrouw uitgescholden en geslagen op Rotterdams terras

Een lesbische vrouw is vrijdag mishandeld op een terras in Rotterdam, dat meldt de politie. Het slachtoffer was met haar vrouw uit eten toen een man van 34 het stel begon uit te schelden en obscene gebaren begon te maken. Eén van de vrouwen kreeg vervolgens een brandende sigaret in haar nek en klappen van de man.

Achtervolging

Het slachtoffer liet het er niet bij zitten en belde de politie, terwijl ze de achtervolging inzette op de man. Al bellend weet ze de politieagenten de juiste richting in te sturen. De dader wordt daardoor snel aangehouden.

De politie vermoedt dat de dader de opmerkingen maakte vanwege de seksuele geaardheid van de vrouwen.

LEES OOK: Lesbisch stel mishandeld tijdens Pride: ‘Het was zo beangstigend’

Door: Gemme Burger

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Hufterproef

In Hufterproef zien we een moeder die niet wil dat haar kind met zwarte poppen speelt. Hoe reageren omstanders in een speelgoedwinkel? Kijk woensdag naar Hufterproef om 20:25 op NPO 3.

Meld je aan voor Dragon's Den!

Het succesvolle ondernemersprogramma Dragons’ Den keert in het voorjaar terug op tv. Wil jij jouw geniale idee voorleggen aan een panel van topondernemers en zo een investering binnenslepen? Geef je dan snel op door hier te klikken.

Opgepakte man Ruinerwold verdacht van vrijheidsberoving en benadelen gezondheid gezin

De 58-jarige huurder van het pand in Ruinerwold wordt verdacht van betrokkenheid bij wederrechtelijke vrijheidsberoving en het benadelen van de gezondheid van anderen. Josef B….

Lees meer

Baudet: stikstofbrief Schouten moet per direct van tafel

De brief die minister Carola Schouten (Landbouw) begin deze maand aan de Kamer stuurde over de stikstofproblematiek moet direct van tafel. Hetzelfde geldt voor alle…

Lees meer

Het boerenprotest in 38 indrukwekkende foto’s en video’s

Duizenden boeren zijn vandaag voor de tweede keer vanuit het hele land naar Den Haag getrokken om te demonstreren tegen het jojo-beleid uit Den Haag….

Lees meer

Chaos bij boerenprotest Den Haag: boeren leggen openbaar vervoer stil

Het centrum van Den Haag is onbereikbaar voor tram- en busverkeer door het boerenprotest. Het is boeren gelukt om met trekkers door het centrum te…

Lees meer

Proces Geert Wilders loopt opnieuw vertraging op: gerechtshof legt zaak stil

Het ‘minder-Marokkanen’-proces tegen PVV-leider Geert Wilders is uitgesteld tot 9 december. Het hoger gerechtshof wil eerst stukken boven tafel over de vervolging van de PVV’er…

Lees meer

40% van alle huwelijken in Nederland eindigt in een scheiding

De huwelijksbelofte ‘tot de dood ons scheidt’, gaat niet lang niet voor alle huwelijken op. Veertig procent van de Nederlanders geeft er namelijk de brui…

Lees meer