main-logo NPO Start
Word lid
21 september 2019 — 15:08

Jongeren mishandelen vrouw: geslagen, gesneden en haren afgeknipt

De Limburgse politie is op zoek naar vier jongeren die betrokken zouden zijn bij de mishandeling van een vrouw in Maastricht. De vrouw werd hierbij flink toegetakeld door de verdachten, die allemaal nog spoorloos zijn.

Het incident vond vorige week donderdag 12 september plaats aan de Molenweg in Maastricht. Een vrouw reed daar rond 15:00 uur op de fiets toen vier jongeren op brom- en snorfietsen het fietspad blokkeerden.

De vrouw werd volgens de politie aan haar haren van de fiets getrokken, waarna er met een schaar stukken uit haar haar werden geknipt. Ook werd zij door een jongen uit de groep met een scheermes in haar arm gesneden. Bovendien kreeg zij klappen in haar gezicht.

Signalement

Toen er een auto naderde, ging de groep er snel vandoor. De politie hoopt in contact te komen met de bestuurder van die auto. Andere getuigen wordt ook opgeroepen zich te melden.

Het bericht van de politie op Facebook over deze zaak is inmiddels al meer dan 2700 keer gedeeld. Meerdere mensen vroegen naar een duidelijk signalement van de daders, maar deze is er volgens de politie helaas niet.

LEES OOK: Lesbische vrouw uitgescholden en geslagen op Rotterdams terras

Door: Mark Broersma

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Nu bekijken: Hufterproef

In Hufterproef zien we een moeder die niet wil dat haar kind met zwarte poppen speelt. Hoe reageren omstanders in een speelgoedwinkel?

Meld je aan voor Dragon's Den!

Het succesvolle ondernemersprogramma Dragons’ Den keert in het voorjaar terug op tv. Wil jij jouw geniale idee voorleggen aan een panel van topondernemers en zo een investering binnenslepen? Geef je dan snel op door hier te klikken.

Europese Unie en Groot-Brittannië sluiten Brexit-deal: ‘Geweldig’

Groot-Brittannië en de Europese Unie hebben een deal gesloten over de Brexit. Dat bevestigen de Britse premier Boris Johnson en Europese Commissie-voorzitter Jean-Claude Juncker via…

Lees meer

Opgepakte man Ruinerwold verdacht van vrijheidsberoving en benadelen gezondheid gezin

De 58-jarige huurder van het pand in Ruinerwold wordt verdacht van betrokkenheid bij wederrechtelijke vrijheidsberoving en het benadelen van de gezondheid van anderen. Josef B….

Lees meer

Baudet: stikstofbrief Schouten moet per direct van tafel

De brief die minister Carola Schouten (Landbouw) begin deze maand aan de Kamer stuurde over de stikstofproblematiek moet direct van tafel. Hetzelfde geldt voor alle…

Lees meer

Het boerenprotest in 38 indrukwekkende foto’s en video’s

Duizenden boeren zijn vandaag voor de tweede keer vanuit het hele land naar Den Haag getrokken om te demonstreren tegen het jojo-beleid uit Den Haag….

Lees meer

Chaos bij boerenprotest Den Haag: boeren leggen openbaar vervoer stil

Het centrum van Den Haag is onbereikbaar voor tram- en busverkeer door het boerenprotest. Het is boeren gelukt om met trekkers door het centrum te…

Lees meer

Proces Geert Wilders loopt opnieuw vertraging op: gerechtshof legt zaak stil

Het ‘minder-Marokkanen’-proces tegen PVV-leider Geert Wilders is uitgesteld tot 9 december. Het hoger gerechtshof wil eerst stukken boven tafel over de vervolging van de PVV’er…

Lees meer