main-logo NPO Start
Word lid
9 augustus 2019 — 16:57

Voor drugs aangehouden Imanuelle Grives bereidde zich voor op de film Suriname

Actrice Imanuelle Grives (34) werd op 21 juli met grote hoeveelheden drugs op zak aangehouden terwijl ze de drugs verkocht bij de ingang van het festival Tomorrowland. Haar verweer was toen dat ze zich aan het inleven was in een rol voor een film. Nu.nl meldt nu dat het gaat om de film Suriname.

Liefje van de crimineel

Producent Rodney Leysner  zegt dat Grives was gecast voor de rol van het “liefje van een beruchte crimineel”.  De film draait om een zakenman die na een leven lang als drugsdealer terugkeert naar Suriname, waar hij weer in aanraking komt met mensen uit het drugsmilieu.

Dat Grives zo ver ging dat ze voor de rol zelf drugs is gaan verkopen, was voor Leysner een grote shock. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) had ze onder meer honderd xtc-pillen, 20 gram cocaïne, een kleine 10 gram ketamine en enkele hoeveelheden MDMA en amfetamine bij zich. Leysner zegt daar over: “Als we dat zouden hebben geweten, dan waren we daar fel tegen geweest.”

Fajah Lourens

De actrice zal naar verwachting tot eind deze maand in hechtenis blijven, in afwachting van haar proces. Haar rol is inmiddels overgenomen door Fajah Lourens.

Door: Gemme Burger

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vrijdag in Haagse Lobby TV

Rick Nieman maakt een reconstructie van het Europese verbod op wegwerpplastic. In Brussel kan het eindeloos duren voordat een politieke maatregel is genomen. Maar kort voor de Europese verkiezingen lukte het EU-commissaris Frans Timmermans om tien bekende plastic consumentenproducten, zoals plastic rietjes, roerstaafjes en plastic wattenstokjes, rigoureus te verbieden.

Vrijdag om 22:55 op
Journalisten in Amsterdam overvallen en bedreigd met wapen

Twee journalisten zijn vrijdagmiddag in Amsterdam overvallen. Ze werden bedreigd met een wapen en van hun camera beroofd. De politie zegt niet van welk medium…

Lees meer

Minister Dekker trekt 73 miljoen extra uit voor gesubsidieerde rechtsbijstand

Minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) trekt voor de komende twee jaar 73 miljoen euro extra uit voor de gesubsidieerde rechtsbijstand. Dat heeft hij vrijdag laten weten….

Lees meer

Vermist meisje (13) uit Den Haag teruggevonden

Een vermist meisje van 13 jaar uit Den Haag is na twee dagen teruggevonden in haar woonplaats. Ze is in goede gezondheid, zegt de politie….

Lees meer

Cruijff-biograaf twijfelt over belastende passage, boeken krijgen inlegvel

Alle 65.000 exemplaren van het boek Johan Cruijff, de biografie van Auke Kok moeten worden voorzien van een inlegvel met een correctie. Reden voor het…

Lees meer

Nederlanders rijden ruim 50 miljard kilometers meer dan in 1990

Door de jaren heen zijn er steeds meer auto’s te vinden op de wegen in Nederland en ook het aantal gereden kilometers is explosief gestegen….

Lees meer

Supporters Go Ahead Eagles plannen demonstratie tijdens Sinterklaasintocht

Supporters van Go Ahead Eagles (Deventer) willen aanstaande zaterdag tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas in Apeldoorn demonstreren voor het behoud van Zwarte Piet. De…

Lees meer

Timmermans werd gewaarschuwd om plastic-maatregel: ‘Ze lachen je uit!’

In Brussel kan het eindeloos duren voordat een politieke maatregel is genomen. Maar kort voor de Europese verkiezingen lukte het Eurocommissaris Frans Timmermans om tien…

Lees meer

Politie: niet genoeg middelen om lagere maximum snelheid te handhaven

De politie gaat vooralsnog geen extra mensen en middelen inzetten om de mogelijk verlaging van de maximum snelheid te handhaven. “Wij blijven handhaven met de…

Lees meer