main-logo
12 juli 2018 — 15:39

VIDEO: Chinees apparaatje tovert normale fiets om in racemonster

Op een video is te zien hoe een chinees apparaatje een normale fiets omtovert tot een echt racemonster. De fiets haalt na de installatie van het apparaat snelheden to over de 70 kilometer per uur. “Het setje kost ongeveer 600 euro”, vertelt de fietsenmaker die het setje monteerde tegen Omroep WNL.

De baas van de fietsenmaker sprong op de fiets om het setje te testen na installatie. De beelden zijn geschoten op de Westvlietweg in Leidschendam. Als de bestuurder even aanzet zit hij binnen de kortste keren op een snelheid van boven de 70 kilometer per uur. “Er zijn geen gevaarlijke situaties ontstaan, omdat het fietspad grotendeels leeg was.”

Het zorgde wel voor de nodige verbaasde blikken. “Auto’s toeterde en mensen keken wel even raar op toen ze werden ingehaald.” De fietser heeft zich niet onveilig gevoeld, vertelt de fietsenmaker. “Het frame was heel stabiel dus hij fietste prima.”

Door: Thijs Kroezen

Word ook lid van WNL en houd de NPO in evenwicht! Klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Stand van Nederland

In Nederland is steeds meer vraag naar halalproducten. In 2015 werd er bijvoorbeeld nog voor 2,9 miljoen aan halalvlees omgezet, dit jaar is dat al 6,7 miljoen. Ook trendy kleding, voor met name moslimvrouwen, wordt steeds meer verkocht. Stand van Nederland over de waarde van de halalindustrie.

OM eist ook in hoger beroep tien jaar cel voor internetafperser Aydin C.

Het Openbaar Ministerie heeft ook in hoger beroep de maximale celstraf van bijna elf jaar geëist tegen afperser Aydin C. Hij heeft zeker 34 jonge…

Lees meer

May ziet kabinet leeglopen om onvrede met brexitakkoord

De Britse premier Theresa May is donderdag geconfronteerd met een leegloop in haar kabinet in verband met het brexitakkoord met de EU. Vooral het onverwachte…

Lees meer

Asuman Eroglu heeft kledingwinkel voor moslima’s: ‘Je wil een hoofddoek dragen, maar er toch modieus uitzien’

Asuman Eroglu verruilde haar baan als economie-docente op een middelbare school voor haar eigen winkel in modest fashion, een populaire kledingstijl voor moslima’s. Het idee…

Lees meer