main-logo NPO Start
Word lid
Pixabay
14 juni 2018 — 13:38

Bejaarde man op straat mishandeld bij poging tot beroving, politie zoekt dader

Een 79-jarige bejaarde man uit Waalwijk is gistermiddag mishandeld toen een nog onbekende dief hem probeerde te beroven op de Waalwijksebaan in Kaatsheuvel. Dat meldt de politie. Omdat de man zich verzette, ging de dader er zonder buit vandoor.

Het slachtoffer was aan het wandelen toen hij een man van zijn fiets zag stappen. Hij deelde direct een paar rake klappen uit aan de bejaarde man. Het slachtoffer raakte daarbij gewond aan het gezicht.

Ondanks al het geweld wist de man te voorkomen dat zijn belager ervandoor ging met zijn portemonnee. De dader sloeg op de vlucht toen er twee andere fietsers hun kant op kwamen. De dader is tot nu toe spoorloos.

Getuigen

Wel is er een signalement van hem. “Het gaat om een man van circa 30 jaar oud, blank, donker kort haar en hij droeg een lange broek”, aldus de politie. “Daarnaast reed hij op een herenfiets.” De politie wil graag in contact komen met de twee fietsers en andere getuigen van het incident.

Door: Thijs Kroezen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

In het online satireprogramma Klikbeet laat actrice en cabaretière Eva Crutzen zien dat ze op een wel heel realistische manier de dronken fitgirl speelt. Maar ze schittert op dit moment ook in de theaters met haar eigen solovoorstelling ‘Opslaan als’. Hoe grappig vindt zij zichzelf eigenlijk? Je hoort haar vannacht in gesprek met Carolien Borgers om 00.00 uur op NPO Radio 2.

Vannacht om 0.00 uur op

Terugkijken: Goedemorgen Nederland:

VVD-leider Mark Rutte is samen met EU-lijsttrekker Malik Azmani te gast over hun plannen voor de EU. Zo willen zij onder andere zorgen voor meer opvang in de regio voor asielzoekers. Ook te gast is de topman van het Openbaar Ministerie Gerrit van der Burg over het nieuwe televisie-programma Misdaadcollege.

Woningprijzen in april weer 7,7 procent gestegen

De prijs van bestaande koopwoningen is vorige maand weer toegenomen. In april waren huizen 7,7 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt…

Lees meer

Staatssecretaris Harbers verwacht af te treden na ophef misdaadcijfers asielzoekers

Staatssecretaris Mark Harbers (Asiel) verwacht af te treden nadat er ophef is ontstaan over misdaadcijfers onder asielzoekers. Het debat in de Tweede Kamer over die…

Lees meer

Vermoedelijke commandant terroristische Jabhat al-Nusra aangehouden in Kapelle

Een vermoedelijke commandant van de terroristische groepering Jabhat al-Nusra is aangehouden in het Zeeuwse Kapelle. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. Het gaat om een…

Lees meer

Duizenden groep acht-kinderen krijgen verkeerd schooladvies door fouten bij eindtoets

Enkele duizenden basisscholieren hebben een advies voor het voortgezet onderwijs gekregen dat mogelijk te hoog gegrepen is. Dat heeft het onderwijsministerie bekendgemaakt. Er moet opnieuw…

Lees meer