main-logo NPO Start
Word lid
't Wordt Nu Laat - 13 juni 2018 — 10:35

Schrijver van boek over Van Gaal: ‘Louis gaat niet naar Fenerbahçe’

Volgens de schrijver van het boek ‘De Hand van Van Gaal’, Hugo Logtenberg, gaat de Nederlandse succestrainer niet aan de slag bij Fenerbache. Dat zei hij vannacht in ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2, waar hij kwam vertellen over zijn boek.

Gisteren kwamen de geruchten naar buiten dat de Nederlandse trainer aan de slag zou gaan bij de Turkse topclub Fenerbahçe. Logtenberg gelooft daar niks van en denkt dat Louis van Gaal opnieuw bondscoach wordt.

Na het WK

“Ik denk dat het een groot land wordt”, aldus Logtenberg. “Ik weet wel dat het al een hele tijd speelt. Ik was bij hem in Portugal voor één van de gesprekken voor het boek, dat is al maanden geleden”, aldus de schrijver.

“Toen speelde er al iets. Ik heb toen nog zitten vissen”, aldus Van Logtenborg. “Het was duidelijk dat er toen al iets groots en concreets was. Ik denk dat hij het na het WK bekend gaat maken.”

Door: Thijs Kroezen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

In het online satireprogramma Klikbeet laat actrice en cabaretière Eva Crutzen zien dat ze op een wel heel realistische manier de dronken fitgirl speelt. Maar ze schittert op dit moment ook in de theaters met haar eigen solovoorstelling ‘Opslaan als’. Hoe grappig vindt zij zichzelf eigenlijk? Je hoort haar vannacht in gesprek met Carolien Borgers om 00.00 uur op NPO Radio 2.

Vannacht om 0.00 uur op

Terugkijken: Goedemorgen Nederland:

VVD-leider Mark Rutte is samen met EU-lijsttrekker Malik Azmani te gast over hun plannen voor de EU. Zo willen zij onder andere zorgen voor meer opvang in de regio voor asielzoekers. Ook te gast is de topman van het Openbaar Ministerie Gerrit van der Burg over het nieuwe televisie-programma Misdaadcollege.

AIVD telt steekpartij Malek F. niet mee als jihadistische aanslag

Gisteren maakte de AIVD bekend dat er in afgelopen vijftien jaar 112 aanslagen hebben plaatsgevonden in westerse landen met een jihadistisch motief. Drie aanslagen in…

Lees meer

Woningprijzen in april weer 7,7 procent gestegen

De prijs van bestaande koopwoningen is vorige maand weer toegenomen. In april waren huizen 7,7 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt…

Lees meer

Staatssecretaris Harbers verwacht af te treden na ophef misdaadcijfers asielzoekers

Staatssecretaris Mark Harbers (Asiel) verwacht af te treden nadat er ophef is ontstaan over misdaadcijfers onder asielzoekers. Het debat in de Tweede Kamer over die…

Lees meer

Vermoedelijke commandant terroristische Jabhat al-Nusra aangehouden in Kapelle

Een vermoedelijke commandant van de terroristische groepering Jabhat al-Nusra is aangehouden in het Zeeuwse Kapelle. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. Het gaat om een…

Lees meer