main-logo NPO Start
Word lid
2 april 2017 — 17:54

Ex-moslima waarschuwt Nederland: ‘Geef niet toe aan islamisering’

Een ex-moslima waarschuwt op YouTube voor de gevaren van de islam. Ze vertelt aan Wierd Duk van het AD dat Nederland en Europa niet moeten toegeven aan islamisering: “Hoe meer jullie toegeven aan de eisen van moslims, hoe intoleranter de islam wordt.”

De vrouw, die haar naam en verblijfsplaats niet wil prijsgeven uit veiligheidsoverwegingen, post al een tijdje video’s om anderen te waarschuwen voor de islam. In de filmpjes, waarin zij niet spreekt maar papiertjes tekst in beeld houdt, stelt zij dat ze jarenlang fysiek en geestelijk mishandeld is door haar mannelijke familieleden.

“Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast”

Er waren twijfels dat de video’s nep waren en dat het een vervalsing zou zijn, geïnitieerd vanuit het PVV-kamp. Wierd Duk van het AD wist de videomaakster op te sporen en te verifiëren dat de filmpjes echt zijn.

De vrouw, 38 jaar en moeder van twee kinderen, is gevlucht uit de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië. In de video’s haalt ze uit naar verschillende Nederlandse politieke partijen. “Wij, in islam geboren vrouwen, weten wat de prijs van verzet is. Mark Rutte heeft er geen problemen mee. D66 vindt de islam een verrijking voor de Nederlandse cultuur. Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast. Wil je wegkijken? Of er iets aan doen?”, aldus de afvallige.

“Verbodscultuur maakt je knettergek”

De ex-moslima leefde in het verleden continu in angst, bang om klappen te krijgen. “Het is die verbodscultuur die je knettergek maakt. Je hoofd barst bijna uit elkaar: pas op, dit mag niet, dat mag niet. Als je één misstap begaat, zal je vader je slaan, of je broer, of je man”, aldus de vrouw tegenover Duk. “Bega je een zonde, dan zal je vader of je broer je ombrengen.”

“Overal waar de islam komt, verdwijnen levensvreugde en persoonlijke vrijheid”

De vrouw zegt dat ze dit risico neemt om Nederland en Europa te behoeden voor islamisering. “Jullie westerlingen willen gewoon niet zien wat de islam aanricht. Jullie beseffen niet waarmee je te maken hebt. Overal waar de islam komt, verdwijnen levensvreugde en persoonlijke vrijheid”, zegt de ex-moslima. “Stel eindelijk grenzen en kom op voor jullie mooie, vrije Holland.”

 

Door: Redactie

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: De Zaak van je Leven

Kijk terug De Zaak van je Leven: Het onderzoek naar de dood van Frans Bindels leidt langs meerdere verdachten, maar het duurt lang voordat de politie antwoord heeft op die ene vraag: Wie vermoordde de sterkste man van Milsbeek?

Vannacht in 't Wordt Nu Laat:

Oprichter & CEO van deelplatform Peerby, Daan Weddepohl, had 99 redenen om te stoppen met zijn onderneming, maar deed dat toch niet. Hij schreef er een boek over! Je hoort de ondernemer om middernacht in ’t Wordt Nu Laat!

Luister vanaf 00.00 uur naar
Rotterdam wil honderden euro’s uitloven voor tips over wapens in de stad

Mensen in Rotterdam die tips hebben over wapenbezit in de stad kunnen daar een flink zakcentje aan overhouden. De beloning die tipgevers kunnen krijgen zal…

Lees meer

Nikabdraagsters zetten conducteur voor schut op Facebook met stiekem filmpje

Een conducteur die een nikabdraagster heeft berispt in de trein, is gefilmd en te kakken gezet in de Facebookgroep ‘Tegen Boerkaverbod’. De NS is boos…

Lees meer

CBS: Werkloosheid afgelopen drie maanden met 3,5 procent gestegen

De werkloosheid is na een afname sinds 2013 de afgelopen maanden weer gestegen met 3,5 procent, meldt het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Per maand…

Lees meer

Essalam Moskee Rotterdam zet imam aan de kant na omstreden uitspraken

Said Abarkan is niet langer werkzaam als imam bij de Essalam Moskee in Rotterdam, dat laat het bestuur weten aan het AD. De breuk volgt…

Lees meer

Schok na executie advocaat: ‘Terreurdaad is mogelijk door zwijgcultuur in deze gemeenschap’

Er gaat een schokgolf door de samenleving na de executie in de vroege ochtend van advocaat Derk Wiersum. Een jonge jongen – de vermoedelijke dader…

Lees meer