main-logo NPO Start
Word lid
2 april 2017 — 17:54

Ex-moslima waarschuwt Nederland: ‘Geef niet toe aan islamisering’

Een ex-moslima waarschuwt op YouTube voor de gevaren van de islam. Ze vertelt aan Wierd Duk van het AD dat Nederland en Europa niet moeten toegeven aan islamisering: “Hoe meer jullie toegeven aan de eisen van moslims, hoe intoleranter de islam wordt.”

De vrouw, die haar naam en verblijfsplaats niet wil prijsgeven uit veiligheidsoverwegingen, post al een tijdje video’s om anderen te waarschuwen voor de islam. In de filmpjes, waarin zij niet spreekt maar papiertjes tekst in beeld houdt, stelt zij dat ze jarenlang fysiek en geestelijk mishandeld is door haar mannelijke familieleden.

“Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast”

Er waren twijfels dat de video’s nep waren en dat het een vervalsing zou zijn, geïnitieerd vanuit het PVV-kamp. Wierd Duk van het AD wist de videomaakster op te sporen en te verifiëren dat de filmpjes echt zijn.

De vrouw, 38 jaar en moeder van twee kinderen, is gevlucht uit de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië. In de video’s haalt ze uit naar verschillende Nederlandse politieke partijen. “Wij, in islam geboren vrouwen, weten wat de prijs van verzet is. Mark Rutte heeft er geen problemen mee. D66 vindt de islam een verrijking voor de Nederlandse cultuur. Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast. Wil je wegkijken? Of er iets aan doen?”, aldus de afvallige.

“Verbodscultuur maakt je knettergek”

De ex-moslima leefde in het verleden continu in angst, bang om klappen te krijgen. “Het is die verbodscultuur die je knettergek maakt. Je hoofd barst bijna uit elkaar: pas op, dit mag niet, dat mag niet. Als je één misstap begaat, zal je vader je slaan, of je broer, of je man”, aldus de vrouw tegenover Duk. “Bega je een zonde, dan zal je vader of je broer je ombrengen.”

“Overal waar de islam komt, verdwijnen levensvreugde en persoonlijke vrijheid”

De vrouw zegt dat ze dit risico neemt om Nederland en Europa te behoeden voor islamisering. “Jullie westerlingen willen gewoon niet zien wat de islam aanricht. Jullie beseffen niet waarmee je te maken hebt. Overal waar de islam komt, verdwijnen levensvreugde en persoonlijke vrijheid”, zegt de ex-moslima. “Stel eindelijk grenzen en kom op voor jullie mooie, vrije Holland.”

 

Door: Redactie

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Misdaadcollege

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen. Bijna twintig jaar lang was Utrecht in de ban van deze serieverkrachter.

OPINIE: Kinderen de dupe van passend onderwijs en constant gesleutel door overheid

Passend onderwijs schaadt leerlingen. Dat blijkt uit een enquête van de Algemene Onderwijsbond (AOb). Verrassend is die uitkomst niet, zegt opiniemaker Esther Voet. Leraren geven…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe de serieverkrachter Utrecht jarenlang in zijn greep hield

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer

OM vervolgt drie Russen en Oekraïner voor neerschieten MH17

Het Openbaar Ministerie vervolgt vier mensen voor het neerhalen van vliegtuig MH17. Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team (JIT) bekendgemaakt tijdens…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe een fout daderprofiel de politie op het verkeerde been zette

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer