main-logo NPO Start
Word lid
Goedemorgen Nederland - 10 september 2019 — 09:38

Gezinsmoord door agent in Dordrecht eist vierde leven

De schietpartij in Dordrecht van maandagavond heeft een vierde leven geëist. Een 27-jarige vrouw is dinsdag overleden, meldt het ANP. Maandag kwamen al twee kinderen van 8 en 12 jaar en een 35-jarige man om het leven. De politie gaat uit van een gezinsmoord. De dader is een politieagent.

De 27-jarige vrouw werd maandagavond zwaargewond naar een ziekenhuis vervoerd. Ze overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

De schietpartij vond rond 18.30 uur plaats in een woning aan de Heimerstein in de wijk Sterrenburg. De Dordtse burgemeester Wouter Kolff bracht maandagavond een bezoek aan wijk. “Het is een heel hechte buurt. Kinderen spelen hier met elkaar. De buurt is in shock”, zei de Dordtse burgemeester Wouter Kolff die maandagavond naar de wijk ging.

Dinsdagochtend komt de driehoek van burgemeester, politie en justitie bijeen voor overleg. Omdat een agent betrokken is bij de schietpartij doet ook de Rijksrecherche onderzoek, meldt het OM.

Door: Leroy van den Berg

Ook liever vrolijk rechts? Laat WNL niet verloren gaan en word Superlid klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

PODCAST: Mark en Margreets Weekend

Kinderen zoals Lars Westra (12) en Greta Thunberg (17) worden ingezet als “deugmascottes voor de klimaathype”. Dat zegt mediadeskundige Mark Koster in de podcast Mark en Margreets Weekend van WNL en NPO Radio 1.

Wetenschappers waarschuwen voor gevaar te veel vitamine B12: ‘Grotere kans op sterfte’

Wetenschappers van het UMCG in Groningen waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s van te veel vitamine B12. Volgens de onderzoekers hebben mensen met een hogere waarde van…

Lees meer

Huizenprijzen nog steeds stevig in de lift: gemiddelde koopwoning in jaar tijd 6,9 procent duurder geworden

De huizenprijzen in Nederland zijn vorig jaar opnieuw flink gestegen, maar niet zo hard als een jaar eerder. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek…

Lees meer