main-logo NPO Start
Word lid
Goedemorgen Nederland - 25 augustus 2019 — 09:36

Zoektocht naar vermiste vrouw in Markermeer levert niets op

Een lange zoektocht zaterdag in het Markermeer bij Venhuizen naar een vermiste zwemster heeft niks opgeleverd, meldt het ANP. Brandweerduikers, een helikopter van de politie en reddingsboten van de KNRM hebben tot iets voor 2.00 uur in de nacht gezocht naar de vrouw.

Ze was samen met een vriendin bij het Markermeer en verloren elkaar uit het oog. Haar persoonlijke spullen lagen er nog. Het is nog niet duidelijk of er zondag nog verder wordt gezocht naar de vrouw.

Zoekactie naar vermiste visser in Erica

Ook in het Drentse dorp Erica wordt druk gezocht naar een vermist persoon, een visser. De man viel in de nacht van zaterdag op zondag in het water aan de Verlengde Vaart bij Erica.

Duikers van de brandweer hebben in de nacht al gezocht naar de man. De zoekactie is zondagochtend hervat. De politie krijgt daarbij hulp van onder meer het Landelijk Team Onderwater Zoekingen.

Door: Leroy van den Berg

Ook liever vrolijk rechts? Laat WNL niet verloren gaan en word Superlid klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

PODCAST: Mark en Margreets Weekend

Kinderen zoals Lars Westra (12) en Greta Thunberg (17) worden ingezet als “deugmascottes voor de klimaathype”. Dat zegt mediadeskundige Mark Koster in de podcast Mark en Margreets Weekend van WNL en NPO Radio 1.

Wetenschappers waarschuwen voor gevaar te veel vitamine B12: ‘Grotere kans op sterfte’

Wetenschappers van het UMCG in Groningen waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s van te veel vitamine B12. Volgens de onderzoekers hebben mensen met een hogere waarde van…

Lees meer

Huizenprijzen nog steeds stevig in de lift: gemiddelde koopwoning in jaar tijd 6,9 procent duurder geworden

De huizenprijzen in Nederland zijn vorig jaar opnieuw flink gestegen, maar niet zo hard als een jaar eerder. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek…

Lees meer