main-logo NPO Start
Word lid
23 augustus 2019 — 15:56

Vrouw (36) neergestoken in ziekenhuis, sluit zichzelf op in toilet

Een 36-jarige vrouw is vanmiddag zwaargewond geraakt toen ze werd neergestoken in Het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Dat meldt de politie. De vrouw wist zich na de steekpartij op te sluiten in het toilet en de politie te waarschuwen.

De man en de vrouw kregen rond 14:00 uur een conflict. Volgens de politie gaat het om problemen in de relationele sfeer. Om 14.20 uur kon de politie een 47-jarige man uit Haastrecht aanhouden in het ziekenhuis.

De vrouw werd zwaargewond overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. De verwondingen waren zodanig dat ze beter in een academisch ziekenhuis kon worden behandeld.

Volgens een woordvoerster van het Groene Hart is het personeel erg aangedaan. “Het was een reguliere vrijdagmiddag, dus mogelijk hebben tien tot vijftien personeelsleden het gezien. Zaak is nu hen bij te staan en op te vangen”, aldus de zegsvrouw tegen het AD.

De recherche doet op dit moment verder onderzoek naar de steekpartij.

Door: Thijs Kroezen

Ook liever vrolijk rechts? Laat WNL niet verloren gaan en word Superlid klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

PODCAST: Mark en Margreets Weekend

Kinderen zoals Lars Westra (12) en Greta Thunberg (17) worden ingezet als “deugmascottes voor de klimaathype”. Dat zegt mediadeskundige Mark Koster in de podcast Mark en Margreets Weekend van WNL en NPO Radio 1.

Wetenschappers waarschuwen voor gevaar te veel vitamine B12: ‘Grotere kans op sterfte’

Wetenschappers van het UMCG in Groningen waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s van te veel vitamine B12. Volgens de onderzoekers hebben mensen met een hogere waarde van…

Lees meer

Huizenprijzen nog steeds stevig in de lift: gemiddelde koopwoning in jaar tijd 6,9 procent duurder geworden

De huizenprijzen in Nederland zijn vorig jaar opnieuw flink gestegen, maar niet zo hard als een jaar eerder. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek…

Lees meer