main-logo NPO Start
Word lid
18 augustus 2019 — 16:33

Jongen (12) bespoten met pepperspray en bedreigd met mes door 20-jarige

De politie heeft een 20-jarige man uit het Brabantse Cuijk aangehouden vanwege de mishandeling en bedreiging van een 12-jarige plaatsgenoot. De politie tast nog in het duister over wat de verdachte bezielde.

Gistermiddag was de 12-jarige jongen met een aantal vrienden in het centrum van Cuijk toen hij door de 20-jarige man werd aangevallen, zo meldt de politie vandaag. Volgens hen ontstond er daarna een vechtpartij, waarbij het slachtoffer enkele klappen kreeg. Wat de aanleiding voor deze vechtpartij was, is onbekend.

In de cel

Tijdens het incident spoot de verdachte pepperspray in de ogen van de 12-jarige jongen en bedreigde hij hem met een mes. De man ging er daarna vandoor en liet het slachtoffer met een aantal lichte verwondingen achter.

Nadat de politie was ingeschakeld, werd de 20-jarige man laat in de avond in zijn woning opgepakt. Hij moest zijn nacht in de cel doorbrengen. De politie onderzoekt de zaak.

LEES OOK: Agressieve campingbezoeker (19) slaat en bespuugt beveiligers

Door: Mark Broersma

Ook liever vrolijk rechts? Laat WNL niet verloren gaan en word Superlid klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

PODCAST: Mark en Margreets Weekend

Kinderen zoals Lars Westra (12) en Greta Thunberg (17) worden ingezet als “deugmascottes voor de klimaathype”. Dat zegt mediadeskundige Mark Koster in de podcast Mark en Margreets Weekend van WNL en NPO Radio 1.

Wetenschappers waarschuwen voor gevaar te veel vitamine B12: ‘Grotere kans op sterfte’

Wetenschappers van het UMCG in Groningen waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s van te veel vitamine B12. Volgens de onderzoekers hebben mensen met een hogere waarde van…

Lees meer

Huizenprijzen nog steeds stevig in de lift: gemiddelde koopwoning in jaar tijd 6,9 procent duurder geworden

De huizenprijzen in Nederland zijn vorig jaar opnieuw flink gestegen, maar niet zo hard als een jaar eerder. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek…

Lees meer