main-logo NPO Start
Word lid
Goedemorgen Nederland - 10 juni 2019 — 11:11

Kans op tweede pinksterdag met regen en onweer

Wie in de ochtend van Tweede Pinksterdag naar buiten kijkt ziet nog een aardig zonnetje, maar in de middag kan het weer in het hele land omslaan.

Overdag wordt het in sommige delen van het land nog 24 graden met zon. Aan de kust wordt het iets frisser met zo’n 18 graden, meldt WeerOnline.

Vanmiddag krijgen we te maken met regen en onweersbuien die vrij heftig kunnen uitpakken. Met de wind valt het gelukkig mee. Het zwaarste onweer wordt verwacht in het oosten van het land.

De komende dagen blijft het regenachtig, met temperaturen tussen de 17 en 20 graden. Voor deze tijd van het jaar is dat aan de lage kant.

Door: Tim Berbers

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Misdaadcollege

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen. Bijna twintig jaar lang was Utrecht in de ban van deze serieverkrachter.

OPINIE: Kinderen de dupe van passend onderwijs en constant gesleutel door overheid

Passend onderwijs schaadt leerlingen. Dat blijkt uit een enquête van de Algemene Onderwijsbond (AOb). Verrassend is die uitkomst niet, zegt opiniemaker Esther Voet. Leraren geven…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe de serieverkrachter Utrecht jarenlang in zijn greep hield

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer

OM vervolgt drie Russen en Oekraïner voor neerschieten MH17

Het Openbaar Ministerie vervolgt vier mensen voor het neerhalen van vliegtuig MH17. Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team (JIT) bekendgemaakt tijdens…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe een fout daderprofiel de politie op het verkeerde been zette

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer