main-logo NPO Start
Word lid
ANP
26 mei 2019 — 12:03

5-jarige jongen in levensgevaar door ongeluk met springkussen

Een 5-jarige jongen is gisteravond levensgevaarlijk gewond geraakt tijdens een ongeluk met een springkussen in het Brabantse Rucphen.

Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur in een sportpark aan de Sprundelseweg in het Brabantse dorp. De hulpdiensten rukten massaal uit. Wat de oorzaak van het ongeval is, kon de politie zondag nog niet zeggen. Het jongetje is in zorgwekkende toestand per traumahelikopter naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Politie en de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) doen onderzoek naar het ongeval. Het springkussen is in beslag genomen.

Voetbalvereniging RSV uit Rucphen spreekt van een drama. Het ongeval gebeurde volgens RSV op de stormbaan tijdens een jeugddag. De club heeft alle activiteiten voor de komende week afgelast. Dat betekent onder meer dat thuiswedstrijden en een zeskamp niet doorgaan.

Door: Redactie

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Misdaadcollege

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen. Bijna twintig jaar lang was Utrecht in de ban van deze serieverkrachter.

OPINIE: Kinderen de dupe van passend onderwijs en constant gesleutel door overheid

Passend onderwijs schaadt leerlingen. Dat blijkt uit een enquête van de Algemene Onderwijsbond (AOb). Verrassend is die uitkomst niet, zegt opiniemaker Esther Voet. Leraren geven…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe de serieverkrachter Utrecht jarenlang in zijn greep hield

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer

OM vervolgt drie Russen en Oekraïner voor neerschieten MH17

Het Openbaar Ministerie vervolgt vier mensen voor het neerhalen van vliegtuig MH17. Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team (JIT) bekendgemaakt tijdens…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe een fout daderprofiel de politie op het verkeerde been zette

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer