main-logo NPO Start
Word lid
Goedemorgen Nederland - 21 mei 2019 — 11:46

Schokkende beelden: Ruzie op straat loopt uit op schietpartij

Op internet is een video opgedoken van een schietpartij in Den Haag. Een 18-jarige man raakte bij het incident gewond aan zijn been.

Het Openbaar Ministerie laat aan Omroep West weten de beelden mee te nemen in hun onderzoek. In de video op Dumpert.nl is te zien dat er in de Ruijsdaelstraat een ruzie ontstaat bij een groep mannen. Plotseling trekt een van hen een wapen en begint op verschillende mensen te schieten. In een tweede video is te zien hoe een man hevig bloedend op straat ligt.

De gewonde 18-jarige meldde zich na de schietpartij bij de eerste hulp in het ziekenhuis. De politie heeft drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee mannen van 18, en één van 23 jaar oud. Een van de 18-jarigen zit nog vast, hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn. De andere twee verdachten zijn alweer vrijgelaten.

Door: Tom Janssen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Misdaadcollege

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen. Bijna twintig jaar lang was Utrecht in de ban van deze serieverkrachter.

OPINIE: Kinderen de dupe van passend onderwijs en constant gesleutel door overheid

Passend onderwijs schaadt leerlingen. Dat blijkt uit een enquête van de Algemene Onderwijsbond (AOb). Verrassend is die uitkomst niet, zegt opiniemaker Esther Voet. Leraren geven…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe de serieverkrachter Utrecht jarenlang in zijn greep hield

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer

OM vervolgt drie Russen en Oekraïner voor neerschieten MH17

Het Openbaar Ministerie vervolgt vier mensen voor het neerhalen van vliegtuig MH17. Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team (JIT) bekendgemaakt tijdens…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe een fout daderprofiel de politie op het verkeerde been zette

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer