main-logo NPO Start
Word lid
Goedemorgen Nederland - 12 februari 2019 — 11:03

Tramconducteur bewusteloos geslagen door man die niet kan inchecken in Rotterdam

Een 52-jarige tramconducteur is maandagavond in Rotterdam bewusteloos geslagen door een man die niet in kon checken in de tram. De man werd boos toen het inchecken niet lukte, waarop de tramconducteur hem naar buiten begeleidde.

Eenmaal buiten sloegen de stoppen bij de man door. Hij sloeg de conducteur bewusteloos. De trambestuurder lag korte tijd buiten bewustzijn op de grond bij de tramhalte.

De dader is volgens de politie tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij zou weg zijn gelopen richting de Dijkebuurt. Een uitgebreide zoektocht na het incident heeft niets opgeleverd. Het voorval gebeurde rond 21.00 uur.

Daarom doet de politie nu een oproep om getuigen van het incident te vinden.

Door: Casper van Es

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Donderdag in Goedemorgen Nederland

  • Fractievoorzitter van D66 Rob Jetten is te gast over zijn plannen voor Europa.
  • Amerikadeskundige Willem Post over de presidentsverkiezingen in 2020, waarbij democraat Joe Biden zich hoogstwaarschijnlijk voor de derde keer kandidaat zal stellen.
Donderdag vanaf 7.10 uur

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

Lucky Fonz III is terug! Met zijn nieuwe album Multimens laat de de Amsterdamse troubadour weer van zich horen. Met de bijbehorende tour speelt Otto Wichers, zoals Lucky Fonz heet, door heel Nederland. Wat komt er bij zo’n tour kijken? Luister om 00.00 uur naar ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2!

Vannacht om 00.00 uur
Koopwoningen in maart 7,7 procent duurder

De prijs van koopwoningen lag in maart van dit jaar 7,7 procent hoger dan in diezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het…

Lees meer

OPINIE: Abdelkader Benali slaat anti-racisme-drammers om de oren en krijgt veel bijval

Schrijver Abdelkader Benali heeft het helemaal gehad met de anti-racisme-drammers in ons land. Via Twitter spuwt hij zijn gal over wat hij noemt “gestoord volk”….

Lees meer

Vijf gewonden door frontale botsing met brandweervoertuig in Baarn

Een brandweervoertuig botste dinsdagmiddag in Baarn frontaal op een personenauto. Bij dit ongeluk raakten vijf personen gewond. De brandweer was onderweg naar een melding van…

Lees meer

Man (48) opgepakt wegens vernieling monument Nicky Verstappen

Een 48-jarige man uit Heerlen is door de politie opgepakt voor de vernieling van de gedenksteen voor Nicky Verstappen, die in 1998 vermoord werd aangetroffen…

Lees meer