main-logo NPO Start
Word lid
Pixabay
30 augustus 2018 — 13:30

Man trapt passant gebroken knie omdat hij geen sigaretje wil geven

Een man is dinsdagochtend rond 06.10 uur ernstig mishandeld op het Stationsplein in Haarlem. Dat meldt NH Nieuws. Een voorbijganger vroeg hem om een sigaretje, maar toen hij die niet wilde geven werd hij getrapt door de voorbijganger.

Het slachtoffer werd na de trap overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat zijn knie op twee plaatsen gebroken was. Hij is nu begonnen aan zijn revalidatie.

De verdachte is er na de trap vandoor gegaan. Mogelijk is hij op de bus gestapt. Het gaat om een man met Noord-Afrikaans uiterlijk en een lengte van ongeveer 1.70 meter. Hij is tussen de 25 en 35 jaar oud, heeft kort donker haar en een lichte snor. De politie roept getuigen van het incident zich te melden.

Eerder incident met sigaretje

In Bussum was het eerder deze week ook al raak. Daar werd een 27-jarige man ook mishandeld omdat hij geen peuk wilde afstaan.

Door: Thijs Kroezen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

In het online satireprogramma Klikbeet laat actrice en cabaretière Eva Crutzen zien dat ze op een wel heel realistische manier de dronken fitgirl speelt. Maar ze schittert op dit moment ook in de theaters met haar eigen solovoorstelling ‘Opslaan als’. Hoe grappig vindt zij zichzelf eigenlijk? Je hoort haar vannacht in gesprek met Carolien Borgers om 00.00 uur op NPO Radio 2.

Vannacht om 0.00 uur op

Terugkijken: Goedemorgen Nederland:

VVD-leider Mark Rutte is samen met EU-lijsttrekker Malik Azmani te gast over hun plannen voor de EU. Zo willen zij onder andere zorgen voor meer opvang in de regio voor asielzoekers. Ook te gast is de topman van het Openbaar Ministerie Gerrit van der Burg over het nieuwe televisie-programma Misdaadcollege.

Woningprijzen in april weer 7,7 procent gestegen

De prijs van bestaande koopwoningen is vorige maand weer toegenomen. In april waren huizen 7,7 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt…

Lees meer

Staatssecretaris Harbers verwacht af te treden na ophef misdaadcijfers asielzoekers

Staatssecretaris Mark Harbers (Asiel) verwacht af te treden nadat er ophef is ontstaan over misdaadcijfers onder asielzoekers. Het debat in de Tweede Kamer over die…

Lees meer

Vermoedelijke commandant terroristische Jabhat al-Nusra aangehouden in Kapelle

Een vermoedelijke commandant van de terroristische groepering Jabhat al-Nusra is aangehouden in het Zeeuwse Kapelle. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. Het gaat om een…

Lees meer

Duizenden groep acht-kinderen krijgen verkeerd schooladvies door fouten bij eindtoets

Enkele duizenden basisscholieren hebben een advies voor het voortgezet onderwijs gekregen dat mogelijk te hoog gegrepen is. Dat heeft het onderwijsministerie bekendgemaakt. Er moet opnieuw…

Lees meer