main-logo NPO Start
Word lid
't Wordt Nu Laat - 2 augustus 2018 — 11:54

Topfotograaf: ‘Naaktfoto Thierry Baudet kan best voor L’HOMO genomen zijn’

De naaktfoto die Thierry Baudet op Instagram plaatste, zou wel eens voor het tijdschrift L’HOMO zijn geschoten. Dat vermoeden uitte topfotograaf William Rutten vannacht in het radioprogramma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2.

“Het zou me niks verbazen als het een professioneel gemaakte foto is voor de L’HOMO,” zegt Rutten. “Ik zie hem ervoor aan.” De foto van Baudet werd veel gedeeld en besproken op sociale media en leidde tot wisselende reacties, van hilariteit tot lof.

Rutten is niet de eerste die in de foto een mooie cover voor de L’HOMO ziet. Ook sportjournalist Barbara Barend zei dat ze eerst dacht dat Baudet op het homoblad zou gaan prijken, toen ze de foto zag. In het homoblad van de LINDA staan regelmatig pikante foto’s van mannelijke BN’ers.

‘Je ziet nét niks’

William Rutten is enthousiast over de kwaliteit van het ‘vakantiekiekje’. “Ik vind het een mooi genomen foto. Je ziet nét niks,” aldus Rutten. “Ik vind het mooi hoe je zo die eeuwige zee ziet.”

Ondanks de goede kwaliteit van de fotografie, zou Rutten zelf zijn broek aanhouden als hij politicus was. “Dit blijft je je leven lang achtervolgen,” zegt Rutten. “Aan de andere kant, hij heeft een goed lijf. En hij heeft ook al een keer op een piano gelegen. Hij komt er toch mee weg.”

Door: Tom Janssen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

In het online satireprogramma Klikbeet laat actrice en cabaretière Eva Crutzen zien dat ze op een wel heel realistische manier de dronken fitgirl speelt. Maar ze schittert op dit moment ook in de theaters met haar eigen solovoorstelling ‘Opslaan als’. Hoe grappig vindt zij zichzelf eigenlijk? Je hoort haar vannacht in gesprek met Carolien Borgers om 00.00 uur op NPO Radio 2.

Vannacht om 0.00 uur op

Terugkijken: Goedemorgen Nederland:

VVD-leider Mark Rutte is samen met EU-lijsttrekker Malik Azmani te gast over hun plannen voor de EU. Zo willen zij onder andere zorgen voor meer opvang in de regio voor asielzoekers. Ook te gast is de topman van het Openbaar Ministerie Gerrit van der Burg over het nieuwe televisie-programma Misdaadcollege.

AIVD telt steekpartij Malek F. niet mee als jihadistische aanslag

Gisteren maakte de AIVD bekend dat er in afgelopen vijftien jaar 112 aanslagen hebben plaatsgevonden in westerse landen met een jihadistisch motief. Drie aanslagen in…

Lees meer

Woningprijzen in april weer 7,7 procent gestegen

De prijs van bestaande koopwoningen is vorige maand weer toegenomen. In april waren huizen 7,7 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt…

Lees meer

Staatssecretaris Harbers verwacht af te treden na ophef misdaadcijfers asielzoekers

Staatssecretaris Mark Harbers (Asiel) verwacht af te treden nadat er ophef is ontstaan over misdaadcijfers onder asielzoekers. Het debat in de Tweede Kamer over die…

Lees meer

Vermoedelijke commandant terroristische Jabhat al-Nusra aangehouden in Kapelle

Een vermoedelijke commandant van de terroristische groepering Jabhat al-Nusra is aangehouden in het Zeeuwse Kapelle. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. Het gaat om een…

Lees meer