main-logo NPO Start
Word lid
Foto: ANP
14 juni 2018 — 15:29

Man masturbeert in het openbaar en roept seksueel getinte teksten naar vrouwen

Een man heeft dinsdag- en woensdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur twee vrouwen afzonderlijk van elkaar lastiggevallen in de buurt van de Hogelandseweg in Middelburg.

De man passeerde één van de vrouwen in een bestelauto, meldt de politie donderdag. Even verderop kwam zij hem zittend op een bankje tegen. De exhibitionist masturbeerde op het moment dat de vrouwen langs kwamen fietsten. Ook riep hij seksueel getinte teksten, zo meldt de politie donderdag.

Signalement

De politie is op zoek naar een kale, blanke man van rond de dertig jaar oud. Daarnaast droeg hij een donker trainingspak, met daaronder een wit shirt en witte sportschoenen.

Aangezien de twee vrouwen onafhankelijk van elkaar zijn lastiggevallen bestaat bij de politie het vermoeden dat de schennispleger nog meer vrouwen belaagd kan hebben. De politie roept in dat geval op slachtoffers zich te melden.

LEES OOK: Naakte man fietst masturberend door Santpoort-Zuid

Door: Sikko Debbenhof

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

In het online satireprogramma Klikbeet laat actrice en cabaretière Eva Crutzen zien dat ze op een wel heel realistische manier de dronken fitgirl speelt. Maar ze schittert op dit moment ook in de theaters met haar eigen solovoorstelling ‘Opslaan als’. Hoe grappig vindt zij zichzelf eigenlijk? Je hoort haar vannacht in gesprek met Carolien Borgers om 00.00 uur op NPO Radio 2.

Vannacht om 0.00 uur op

Terugkijken: Goedemorgen Nederland:

VVD-leider Mark Rutte is samen met EU-lijsttrekker Malik Azmani te gast over hun plannen voor de EU. Zo willen zij onder andere zorgen voor meer opvang in de regio voor asielzoekers. Ook te gast is de topman van het Openbaar Ministerie Gerrit van der Burg over het nieuwe televisie-programma Misdaadcollege.

Woningprijzen in april weer 7,7 procent gestegen

De prijs van bestaande koopwoningen is vorige maand weer toegenomen. In april waren huizen 7,7 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt…

Lees meer

Staatssecretaris Harbers verwacht af te treden na ophef misdaadcijfers asielzoekers

Staatssecretaris Mark Harbers (Asiel) verwacht af te treden nadat er ophef is ontstaan over misdaadcijfers onder asielzoekers. Het debat in de Tweede Kamer over die…

Lees meer

Vermoedelijke commandant terroristische Jabhat al-Nusra aangehouden in Kapelle

Een vermoedelijke commandant van de terroristische groepering Jabhat al-Nusra is aangehouden in het Zeeuwse Kapelle. Dat meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. Het gaat om een…

Lees meer