main-logo NPO Start

Dragons’ Den

Vanaf zondag 12 april is het internationaal succesvolle programma Dragons’ Den te zien bij WNL op NPO1. De serie wordt gepresenteerd door Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck.

 

In Dragons’ Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen zijn samen goed voor zo’n 1 miljard euro en investeren met hun eigen geld.

 

 

Wereldsucces

 

In dit eerste seizoen zien we veertig ondernemers die allemaal één droom hebben: van hun bedrijf een wereldsucces maken. Maar daar hebben ze wel een investering van een Dragon voor nodig. De pitchers krijgen één kans om met een hun presentatie de Dragons te overtuigen om in hun bedrijf te investeren. En dat gaat niet iedereen even makkelijk af.

 

Van prestatiebevorderende boxershorts, tot aggregaten op zonnepanelen, van vriesverse babyvoeding tot oprolbare posterverwarmingen, ze passeren allemaal de revue. Alleen de allerbeste ondernemers zullen winnen en de anderen gaan een illusie armer naar huis. De Dragons trekken flink de portemonnee en laten zo de droom van tientallen ondernemers uitkomen. De investeringsbedragen variëren van 50.000 tot en met 800.000 euro en in totaal wordt er ruim 4,5 miljoen euro geïnvesteerd door de Dragons, een ongekend hoog bedrag.

 

Dragons’ Den is te zien op zondag om 21.30 uur vanaf 12 april tot met 31 mei bij WNL op NPO1 en op NPO Start.

 

ONMISBAAR WNL STEUNT ONZE ONDERNEMERS AL 10 JAAR. HELP ONS MEE. WORD LID.

 

WNL-leden kijken 3 maanden gratis NLZIET

Klik hier