main-logo NPO Start

Leden

Leden

Steun ons zodat we blijvend mooie programma’s voor jou kunnen maken op het gebied van politiek, economie, veiligheid en de Nederlandse identiteit. WNL is er voor jou. Word lid, het telt!

Met jouw lidmaatschap zorg je ervoor dat programma’s als Goedemorgen Nederland, WNL op Zondag, Stand van Nederland, Sven op 1, In de Kantine en Het Misdaadbureau kunnen blijven bestaan. Word lid en ontvang vandaag nog onze WNL Nieuwsbrief.

Ja, ik wil lid worden!

Veelgestelde vragen

Vraag 1: Waarom moet ik lid worden?
Zonder leden geen WNL. Zonder WNL geen Goedemorgen Nederland, WNL op Zondag of Sven op 1. WNL is er voor een vrolijk rechts geluid op tv en radio. Met jouw lidmaatschap zorg je ervoor dat deze en nog veel meer programma’s kunnen blijven staan. En dat we nieuwe programma’s voor je kunnen maken En met jouw lidmaatschap ontvang je ook onze gratis WNL Nieuwsbrief. Wij houden jou op de hoogte.

Vraag 2: Krijg ik ook iets?
Jazeker. Leden kunnen meepraten over onze programma’s en mocht je nog meer stem willen hebben dan kun je ook lid worden van onze ledenraad. En via onze nieuwsbrief hebben we regelmatig acties en vragen wij je om inbreng in onze programma’s. Wij luisteren naar jou!

Vraag 3: Wat kost het?
De mediawet schrijft ons voor dat wij minimaal 8,50 euro vragen aan onze leden. Meer vragen wij dus ook niet. Al kun je met je lidmaatschap als je dat wilt ook extra doneren. Met je lidmaatschap ondersteun je niet alleen een vrolijk rechts geluid maar kunnen we ook meer programma’s maken. Bijvoorbeeld meer afleveringen van Goedemorgen Nederland en kun je onze gratis nieuwsbrief ontvangen.

Vraag 4: Hoe lang loopt mijn lidmaatschap
Voor 8,50 euro per jaar ben je lid van Omroep WNL. De eerste betaling gaat eenvoudig via iDeal. Daarna verlengt jouw lidmaatschap automatisch en hoef je niks meer te doen. Opzeggen? Stuur uiterlijk vier weken voor het eind van de dan lopende lidmaatschapstermijn een mailtje naar ledenservice@omroepwnl.nl

Vraag 5: Kan ik nog meer voor jullie betekenen?
Zeker! Via onze WNL Nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen rondom onze programma’s. Daarnaast: na aanmelding van je lidmaatschap krijg je binnen een week een e-mail van ons of je nog meer voor ons wilt betekenen.

Vraag 6: Kan ik gemakkelijk opzeggen?
Jazeker. We zouden het natuurlijk jammer vinden als je ons niet meer wilt steunen, maar afmelden doen we niet moeilijk over. Stuur uiterlijk vier weken voor het eind van de dan lopende lidmaatschapstermijn een mailtje naar ledenservice@omroepwnl.nl en we regelen het voor je.

Ledenraad

De Ledenraad is het hoogste orgaan van de omroepvereniging en heel belangrijk bij het functioneren van de omroep. Bij WNL stelt de ledenraad de jaarrekening vast, neemt besluiten tot wijzigingen van de statuten en praat mee over de ontwikkelingen bij de omroep. De ledenraad bestaat uit 10 leden. Kandidaat stelen voor de ledenraad kan via ledenservice (at) omroepwnl.nl (vervang (at) door @)

Voorwaarden

Bij aanmelding als lid van WNL heb je bevestigd dat je bekend en akkoord bent met de algemene voorwaarden. Deze kun je hier lezen.