WNL

Inwoner van Oekraïne Bob Wouda doet oproep voor inzameling hulpgoederen

Inwoner van Oekraïne Bob Wouda doet oproep voor inzameling hulpgoederen

Voorzitter van de Stichting Platform Samenwerking Nederland-Oekraïne Bob Wouda doet in Goedemorgen Nederland de oproep aan Nederlanders om verschillende spullen te doneren voor de mensen in Oekraïne. “Wat we kunnen gebruiken zijn krukken, rolstoelen, rollators. Ook is er kinder- en babykleding nodig zoals luierbroekjes.”

“Wij zijn als stichting altijd al bezig geweest met het leveren van goederen”, zegt Wouda. Een Nederlandse man met een vrachtwagenbedrijf heeft hem gisteren aangeboden met een vrachtwagen vol met hulpgoederen naar Oekraïne te rijden.

Als mensen de hulpgoederen naar Baaksum (Limburg) zouden kunnen brengen, of in de buurt van Roermond waar Wouda het op kan halen, “dan heel graag”, zegt hij. De spullen kunnen opgestuurd of gebracht worden naar: Op Den Oort 20B6095 EB Baexem, Limburg.

De 72-jarige Wouda is zelf woonachtig in Kiev, naar kwam vorige week naar Nederland om medische hulpgoederen te verzamelen. Zijn vrouw en kinderen (de jongste 6 jaar oud, de oudste 14) zijn op dit moment nog in Kiev. Ook daarover vertelde hij vandaag in Goedemorgen Nederland.

LEES OOK: Oorlog tussen Oekraïne en Rusland nu echt uitgebroken: ‘Het ongelofelijke is gebeurd’

Door: Redactie

Exit mobile version