WNL

Jongens duwen jong meisje (14) van fiets en stelen telefoon

meisje

De politie in Roosendaal is op zoek naar twee jongens die worden verdacht van het beroven van een jong meisje vrijdagmiddag. Het 14-jarige slachtoffer raakte hierbij gewond.

De beroving vond gistermiddag rond 15:30 uur plaats op een fietspad in de buurt van de Cinnaberdijk in Roosendaal. Het meisje fietste hier toen ze uit het niets door twee jongens werd aangevallen.

Meisje gewond

Het jonge slachtoffer werd door de jongens van haar fiets geduwd, waardoor zij op de grond terechtkwam. De daders namen haar telefoon mee en renden daarna weg. Het meisje liep lichte verwondingen op door de straatroof, schrijft de politie. Zij werd na de overval geholpen door een voorbijgangster.

LEES OOK: Aantal straatroven gestegen: jongeren vaak slachtoffer én dader

Voor zover bekend zijn de daders nog voortvluchtig. Hoe oud zij zijn en of zij net als het slachtoffer uit Roosendaal komen, is niet bekend. Wel is duidelijk dat de jongens vlak voor het plegen van de overval op een bankje bij de kruising van het BC Pad met de Cinnaberdijk zaten. De politie hoopt dat getuigen die hen daar hebben zien zitten, zich melden.

Door: Redactie

Exit mobile version