WNL

Geert Wilders en Wolter Kroes volledig op één lijn: ‘Duncan Laurence gaat winnen’

Vergeet de Europese verkiezingen even, vanavond barst het echte spektakel los als Duncan Laurence Nederland naar de finale van het Eurovisiesongfestival moet zien te loodsen. Bij de bookmakers is onze inzending favoriet om het liedjesfestijn te winnen en ook ‘kenners’ Geert Wilders en Wolter Kroes zijn vol vertrouwen, zo zeggen zij in Goedemorgen Nederland.

“Nu gaat het gebeuren”, zegt zanger Wolter Kroes. “Hij heeft alle ingrediënten. Hij is een fantastisch mooie man en hij kan fantastisch zingen. Ook de gayscene vindt hem fantastisch. Je zou bijna denken dat hij de gedoodverfde winnaar is.”

LEES OOK: Juryvoorzitter: ‘Duncan Laurence gaat het Eurovisie Songfestival winnen’

PVV-leider Wilders heeft tussen het campagnevoeren door dinsdagavond tijd gevonden om de eerste halve finale van het Songfestival te bekijken. Hij laat er in zijn analyse geen gras over groeien. “Ik vond het allemaal bagger. Ik heb niets gezien wat een concurrent zou kunnen zijn. We gaan gewoon winnen.”

Gevoelig 

Het liedje ‘Arcade‘ waarmee Laurence ons land gaat vertegenwoordigen, heeft indruk gemaakt op Wilders. “Het is een mooi liedje. Je proeft de emotie van hem. Het is een heel gevoelig liedje. Het raakte me en het zal zaterdag ook veel mensen raken.”

De stemming voor de halve finale van vanavond met Duncan Laurens zat er vanochtend al goed in in de studio van Goedemorgen Nederland:

Door: Redactie

Exit mobile version