WNL

Deze Nederlandse ondernemer verkoopt motoren aan Batman

Is Arjan van den Boom uit Almere een soort Lucius Fox, de uitvinder uit de Batmanstrips? Begonnen met een kleine garage om motoren op te kalefateren, maakt hij tegenwoordig exclusieve motors op maat voor de beroemdheden zoals Batman-acteur Ben Affleck.

Zoals zoveel moderne heldenverhalen, begint Van den Boom’s triomftocht op Instagram. Daar ging een foto van een omgebouwde motor ‘viral’, waarna de schare volgers op zijn kanaal van tien- naar honderdduizend sprong.

Blauwe vinkje

De toenemende populariteit ging gepaard met erkenning. Het ‘blauwe vinkje’ wat hij achter zijn naam kreeg bracht hem in de hogere echelons van het platform. Andere ‘blauwe vinkjes’ begonnen met hem te praten, zegt Van den Boom tegen 1Almere. En dan gaat het snel. Naast ‘Batman’, rijden ook acteur Ryan Reynolds en zanger Brian Adams op een Almeerse ‘Ironwood’.

Allemaal leuk en aardig die bekende acteurs en zangers, directeur van Rotterdam Festivals Renske Satijn zul je niet snel op een motorfiets vinden. Zij houdt het lekker bij haar ‘oude rammelfietsje’ zegt ze in Goedemorgen Nederland.

LEES OOK: Versoepelingen voor ondernemers nog niet genoeg: ‘Als je het doet, doe het dan goed’

Door: Redactie

Exit mobile version