WNL

Joost Eerdmans nummer vier op lijst van Forum voor Democratie: ‘Heb er heel veel zin in’

Voormalig LPF-lid Joost Eerdmans staat de komende verkiezingen als nummer vier op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie. Momenteel is hij gemeenteraadslid voor Leefbaar Rotterdam maar hij heeft zin in een landelijke uitdaging. “Ik hoop dit voor Thierry en de anderen te kunnen doen.”

In Goedemorgen Nederland licht Eerdmans zijn mogelijke terugkeer naar Den Haag toe. “Ik heb natuurlijk al in de landelijke politiek gezeten, al was dat een tijdje geleden in de naam van Pim Fortuyn. Dat heb ik altijd een geweldige tijd gevonden en ik heb ook de indruk dat ik daar op mijn plek ben.”

‘FvD is een hele reële partij’

Graag wil de politicus uitstralen dat ze ook iets gedaan kunnen krijgen in Den Haag. “Ik kom uit Rotterdam, daar zeg je ‘geen woorden maar daden’ en daar wil je ook dingen realiseren. Ik heb heel veel zin om in Den Haag dezelfde mentaliteit neer te leggen en dat we aan gaan pakken.”

Eerdmans denkt dit met Forum voor Democratie te kunnen gaan realiseren. “Ik vind het een hele reële partij, een partij van gezond verstand die daarmee echt een rol vervult in de politiek. Ik heb er heel veel zin in.”

‘Hij kan fantastisch plaatjes draaien’

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer merkt op dat Eerdmans ooit is begonnen als projectmedewerker bij de CDA-fractie. “En hij is trouwens een goede diskjockey. Hij kan fantastisch plaatjes draaien.”

LEES OOK: Eerdmans stopt als lijsttrekker Leefbaar Rotterdam, hint naar grotere rol bij Forum voor Democratie

Door: Redactie

Exit mobile version