WNL

Overvallers bedreigen moeder en baby met de dood

Twee overvallers hebben in februari een 31-jarige vrouw en haar zes weken oude baby met de dood bedreigd. Dat gebeurde tijdens een overval in haar woning in Rotterdam, zo meldt Opsporing Verzocht.

De twee mannen glipten op 18 februari het appartementencomplex binnen aan de Zevenkampse Ring. Zij leken vervolgens doelgericht op de woning van de vrouw af te gaan.

Nadat het tweetal aanbelde bij de vrouw, duwden ze haar naar binnen. De mannen leken ervan overtuigd dat er geld in de woning aanwezig was. Toen de vrouw dat ontkende, bedreigden zij haar met een vuurwapen.

Baby bedreigd met vuurwapen

Volgens de overvallers ‘loog’ de bewoonster nog steeds over de aanwezigheid van het geld. Een van hen pakte de baby vervolgens uit de wieg, en zette zijn vuurwapen in haar zij. De moeder smeekte de overvallers om haar kind niets aan te doen.

Na de doodsbedreiging smeet de overvaller de baby terug in de wieg. Uiteindelijk vertrokken de mannen met alleen wat geld uit de portemonnee van de vrouw.

Beide overvallers hebben een donkere huidskleur. Volgens het slachtoffer zijn ze mogelijk Antilliaans. Ze spraken vermoedelijk Papiaments. De ene man is iets kleiner en tengerder dan de andere.

LEES OOK: Schokkende beelden van supermarktoverval: ‘Overvallers lijken zelf ook in paniek’

Door: Redactie

Exit mobile version