WNL

Ondankbare Roemeen valt hulpverleners aan die hem willen helpen

Roemeen

Een Roemeen (45) is gisteravond in Breda opgepakt nadat hij zich had misdragen tegenover hulpverleners. Die wilden de man behandelen vanwege een hoofdwond, maar in plaats daarvan moesten zij klappen van hem ontwijken.

Om 19:00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat de man met een hoofdwond op de grond lag bij een supermarkt. Agenten gingen samen met ambulancemedewerkers poolshoogte nemen. Daar ging het echter mis.

Want in plaats dat de man zich door de hulpverleners liet behandelen, ging hij tegen hen tekeer. Hij schold de hulpverleners uit door ‘Fuck you’ tegen hen te roepen en probeerde één van de agenten in zijn gezicht te slaan. Die kon de vuistslag echter ontwijken.

Roemeen verzet zich bij arrestatie

De politie hield de Roemeen na deze uitval aan. Hij wordt verdacht van het verstoren van de openbare orde. Zijn arrestatie verliep ook niet zonder zag of stoot, want de agressieve man probeerde de agenten te slaan en te trappen.

Nadat de man was overmeesterd, werd hij eerst naar de cel gebracht en later naar het ziekenhuis in verband met zijn hoofdwond. De man kan een boete tegemoetzien vanwege het verstoren van de openbare orde en verzet bij zijn aanhouding.

LEES OOK: Politieagente in emotioneel betoog: ‘Rechters, straf agressie tegen hulpverleners zwaarder’

Door: Redactie

Exit mobile version