WNL

Dronken klant wil niet betalen en slaat hulpeloze taxichauffeur in elkaar

taxichauffeur

De politie heeft afgelopen weekend een 29-jarige man uit Delft aangehouden vanwege het mishandelen van een 50-jarige taxichauffeur. De klant sloeg de chauffeur in elkaar nadat hij vroeg hoe de man zijn rit zou gaan betalen.

Het taxiritje vanuit Den Haag naar Delft eindigde in een drama voor de chauffeur. Toen de klant moest betalen ging het mis. Hij had geen contant geld bij zich en ook pinnen leverde niks op. Toen de taxichauffeur aangaf dat de man toch echt moest betalen, kreeg hij van de klant klappen op zijn hoofd.

Taxichauffeur vlucht auto uit

Omroep West schrijft dat de chauffeur vervolgens uit zijn taxi vluchtte, maar dat de klant hem achterhaalde en doorging met slaan. Uit het niets stopte hij vervolgens, waarna hij zijn excuses wilde aanbieden. De chauffeur, die door de mishandeling zeer emotioneel was, accepteerde dit niet.

Politieagenten die door een getuige waren ingeschakeld, konden de klant snel arresteren. De taxichauffeur raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Hij heeft aangifte gedaan.

LEES OOK: Taxichauffeur mishandeld en bloedend achtergelaten, vijftal meldt zich bij politie

Klant vecht met agenten

Op het politiebureau werd duidelijk dat de aangehouden klant dronken was. De man werd hier echter opnieuw agressief en begon met twee agenten te vechten. Hij zit nog steeds vast en zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

Door: Redactie

Exit mobile version