WNL

Man spreekt jongens aan op afsteken vuurwerk en wordt in elkaar geslagen

Minder nieuwe medewerkers met migratieachtergrond bij politie

Een 39-jarige man uit Haarlem is twee weken geleden mishandeld nadat hij een groepje van drie jongens had aangesproken op het afsteken van vuurwerk. De daders van de laffe daad zijn nog niet gepakt, meldt de politie.

De mishandeling vond op zaterdag 23 november plaats aan het einde van de middag. Het groepje jongens was vuurwerk aan het afsteken op het Weltevredenplein, waarop de 39-jarige buurtbewoner hier iets van zei.

De jongens waren hier niet van gediend en sloegen de man op zijn hoofd. Hierdoor kwam hij ten val, waarna de man nog werd geschopt door één van de daders. Die gingen er daarna vandoor.

Signalement jongens

Na de mishandeling werd de politie ingeschakeld, maar hun zoektocht in de omgeving leverde niks op. De daders zijn ook op dit moment nog voortvluchtig en daarom is er een beknopt signalement verspreid.

Het zou gaan om drie verdachten van rond de 18 jaar. Zij hebben volgens de politie een blanke huidskleur en waren ongeveer 1.75 meter lang. Een van de jongens droeg een trainingsbroek en een donkere jas.

LEES OOK: Gruwelijke details mishandeling: 81-jarige man hulpeloos aan plafond achtergelaten

Door: Redactie

Exit mobile version