WNL

Vrienden dwingen bruidegom om te drinken op vrijgezellenfeest: ‘Je moet!’

In Hufterproef zien we een vrijgezellenfeest dat aardig uit de klauwen loopt. De bruidegom geeft aan wel genoeg gedronken te hebben, maar daar hebben zijn vrienden geen boodschap aan. Durven omstanders in te grijpen?

“Ik hoef niet meer”, zegt de man, duidelijk aangeschoten. “Nee je moet!”, is het antwoord van een van zijn vrienden. De man bezwijkt onder de druk en drinkt toch nog maar een biertje.

De sfeer slaat om, en de vrienden van de man blijven druk op hem zetten. “Je hebt haar een ring geven, niet je ballen”, krijgt hij te horen.

‘Je bent morgen helemaal bezopen’

Een omstander in het café begint zich zorgen te maken. “Ga je morgen trouwen?”, vraagt de vrouw aan de bruidegom. “Dan ben je helemaal bezopen.” Ze haalt een glaasje water voor hem, maar de vrienden van de man gooien die snel leeg. “Als je het van zulke vrienden moet hebben, kan je ze beter dumpen”, adviseert de vrouw.

Voor zijn vrienden is het nog niet genoeg. Terwijl de bruidegom naar de wc is omdat hij zich niet goed voelt, halen ze een fles sterke drank voor hem. “Jullie moeten even lekker normaal doen”, zegt de vrouw. “Dat doe je toch niet?”

Benieuwd hoe dit afloopt? Kijk de hele aflevering van Hufterproef nu op NPO Start.

Door: Redactie

Exit mobile version