main-logo NPO Start
Word lid
Hufterproef - 16 oktober 2019 — 16:49

Viespeuken maken foto onder rokje serveerster: ‘Doe even normaal wijffie’

In de tweede aflevering van Hufterproef zien we twee jongens die stiekem een foto maken onder de rok van een serveersters. Hoe reageren de omstanders op het terras?

Twee jongens op een terras zijn duidelijk onder de indruk van de serveerster. “Kijk, dat is mijn toekomstige vrouw”, zegt een van de twee. Vervolgens maakt de jongen stiekem een foto onder de rok van het meisje.

“Je ziet gewoon alles vriend”, zegt de jongen terwijl hij de foto bekijkt. Toch is het kiekje nog niet genoeg. “Nog eentje”, zegt de vriend van de jongen. Ook hij maakt stiekem een foto met de mobiel.

Een meisje aan een tafel verderop heeft het gezien en spreekt de jongens aan. “Jongens, willen jullie even ophouden?”, zegt ze. De jongens doen alsof hun neus bloedt. “Wat doen we dan? Lekker een biertje drinken?”

Het meisje geeft niet op en vraagt de jongen om de laatst gemaakte foto op zijn mobiel te laten zien. Daar heeft de jongen geen zin in. “Nee, nou durf je niet hé!”, zegt het meisje geërgerd.

De serveerster krijgt ook door wat de jongens haar zojuist geflikt hebben. Ook zij eist dat de foto’s verwijderd worden. “Doe even normaal wijffie”, krijgt ze als brutaal antwoord terug. Nu beginnen ook andere omstanders zich ermee te bemoeien.

Benieuwd hoe dit afloopt? Kijk naar Hufterproef, vanavond om 20.25 uur op NPO 3.

Door: Tom Janssen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Haagse Lobby

Rick Nieman onderzoekt de lobby rond Lelystad Airport. Er ligt een kant-en-klare luchthaven, maar er vertrekken geen vliegtuigen, dankzij een stevige burgerlobby en onenigheid binnen de politiek.

Vrijdag om 22:55 op

Woensdag in Hufterproef

Een kamer verhuren voor seks gebeurt nog regelmatig. Een huisbaas maakt misbruik van de kamernood en doet een louche voorstel aan een jongedame die dringend een kamer nodig heeft. Ook laten we een taxichauffeur stomdronken in een taxi stappen en stellen we in een kapsalon allerlei impertinente vragen aan een vrouw die voorheen man was. Wie is er hufterproof en durft onze aso’s tot de orde te roepen? Woensdag om 20.25 uur op NPO 3.

Opnieuw mensen aangetroffen in container op veerboot

In een veerboot die onderweg is naar Ierland zijn zestien mensen aangetroffen in een verzegelde container. De mensen zijn gevonden bij een routinecontrole en maken…

Lees meer

Britse band Coldplay stopt met touren vanwege het klimaat

Slecht nieuws voor fans van Coldplay buiten Groot-Brittannië. De band is voorlopig niet van plan om te touren vanwege de impact op het milieu. Dit…

Lees meer

Verdachte insulinemoorden diende patiëntes 3 keer insuline toe

De van insulinemoorden verdachte Rahiied A. zou in het Jasmijnhuis in Ridderkerk bij een 73-jarige en bij een 76-jarige vrouw drie keer onnodig insuline hebben…

Lees meer

Meer dan 100 duizend werkenden erbij, ook meer werklozen

In vergelijking met oktober vorig jaar, is het aantal werkenden in Nederland met 160 duizend gestegen tot een totaal van negen miljoen. Het aantal werklozen…

Lees meer

Waarom is Lelystad Airport nog steeds gesloten voor commerciële vluchten?

In deze aflevering van WNL-programma Haagse Lobby onderzoekt Rick Nieman de lobby rond Lelystad Airport. Er ligt bij Lelystad een kant en klare luchthaven, compleet…

Lees meer