WNL

Deze ‘moderne melkboer’ is de beste online ondernemer van Nederland

Joris Beckers, één van de oprichters van online supermarkt Picnic heeft de LOEY Award 2019 gewonnen. Gisteravond kreeg hij deze prijs voor beste online ondernemer van Nederland uitgereikt.

“Het is een waanzinnig compliment om van de beste ondernemers van Nederland deze prijs te mogen krijgen”, zegt Beckers na de uitreiking van de prijs tegen WNL.

Het bedrijf van Beckers zit inmiddels op negentig plaatsen in Nederland en op tien plaatsen in Duitsland en zag het aantal werknemers in de afgelopen vier jaar groeien van 30 naar 3000.

Juryvoorzitter Pieter Zwart, in het dagelijks leven CEO van Coolblue, noemt Beckers een voorbeeld van een leidende online ondernemer. “Wat hij en zijn collega’s aan het neerzetten zijn bij Picnic is on-Nederlands goed en groots.”

Melkboer

Het plan van de online supermarkt slaat volgens Zwart aan in ons land. “Het is het ouderwetse model van de melkboer op een digitale manier uitvoeren en kennelijk zit Nederland daar op te wachten.”

Beckers is vastbesloten het bedrijf op de bestaande weg verder uit te breiden. “Wij gaan vol gas door om de beste melkboer ter wereld te bouwen.”

LEES OOK: Goed nieuws! Ondernemers denken tóch meer te gaan investeren in 2019

Door: Redactie

Exit mobile version