main-logo NPO Start
Word lid
't Wordt Nu Laat - 21 mei 2019 — 13:49

Luv’-zangeres Chimène van Oosterhout wil Songfestival presenteren

Zangeres Chimène van Oosterhout wil dolgraag het Eurovisie Songfestival presenteren volgend jaar. Dat zegt de kersverse Luv’-zangeres in ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2.

“Ik kreeg vandaag een appje met de mededeling dat ze een presentatrice zoeken die zeven talen spreek. C’est moi!”, aldus de zangeres, “Oui oui.”

Zeker drie verschillende partijen hebben de zangeres via haar management benadert. Chimène van Oosterhout wil de klus “heel graag”, verzekert ze Toine van Peperstraten. “Bij deze een open sollicitatie.”

Van Oosterhout spreekt Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, en Zweeds. “Voordat ik naar zo’n land ga doe ik even een cursus. Iedereen verklaart me voor gek, maar ik wil die taal spreken,” aldus de zangeres.

LEES OOK: ‘Geen extra geld naar organisatie Songfestival in 2020’

Door: Tom Janssen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Misdaadcollege

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen. Bijna twintig jaar lang was Utrecht in de ban van deze serieverkrachter.

OPINIE: Kinderen de dupe van passend onderwijs en constant gesleutel door overheid

Passend onderwijs schaadt leerlingen. Dat blijkt uit een enquête van de Algemene Onderwijsbond (AOb). Verrassend is die uitkomst niet, zegt opiniemaker Esther Voet. Leraren geven…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe de serieverkrachter Utrecht jarenlang in zijn greep hield

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer

OM vervolgt drie Russen en Oekraïner voor neerschieten MH17

Het Openbaar Ministerie vervolgt vier mensen voor het neerhalen van vliegtuig MH17. Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team (JIT) bekendgemaakt tijdens…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe een fout daderprofiel de politie op het verkeerde been zette

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer