main-logo NPO Start
Word lid
ANP
31 maart 2019 — 13:56

VIDEO: Grensrechter slaat keeper knock-out tijdens amateurwedstrijd

De 24-jarige keeper van voetbalclub UNO uit Hoofddorp is zaterdag op het veld knock-out geslagen door een grensrechter van de bezoekende Haarlemse club Geel-Wit. Dat is te zien op filmbeelden.

Op het veld ontstond om nog onduidelijke redenen een opstootje, waarbij beide partijen elkaar te lijf gingen. In de ontstane chaos rent ineens de grensrechter van Geel-Wit het veld op, en slaat de keeper van achter tegen zijn hoofd.

Terwijl de keeper bewusteloos op de grond komt, wordt de grensrechter aangevlogen door teamleden van de gevloerde doelman.

Volgens NH zit de keeper inmiddels weer thuis met een lichte hersenschudding. De aanvaller, een 34-jarige man uit Haarlem, is geschorst door zijn club.

Door: Tim Berbers

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Terugkijken: Misdaadcollege

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen. Bijna twintig jaar lang was Utrecht in de ban van deze serieverkrachter.

OPINIE: Kinderen de dupe van passend onderwijs en constant gesleutel door overheid

Passend onderwijs schaadt leerlingen. Dat blijkt uit een enquête van de Algemene Onderwijsbond (AOb). Verrassend is die uitkomst niet, zegt opiniemaker Esther Voet. Leraren geven…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe de serieverkrachter Utrecht jarenlang in zijn greep hield

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer

OM vervolgt drie Russen en Oekraïner voor neerschieten MH17

Het Openbaar Ministerie vervolgt vier mensen voor het neerhalen van vliegtuig MH17. Dat heeft hoofdofficier Fred Westerbeke van het Joint Investigation Team (JIT) bekendgemaakt tijdens…

Lees meer

WNL Misdaadcollege: Hoe een fout daderprofiel de politie op het verkeerde been zette

In Misdaadcollege van WNL vertellen politie en justitie vanuit de koepelgevangenis in Arnhem hoe ze de zaak van de Utrechtse serieverkrachter wisten op te lossen….

Lees meer