WNL

Bejaarde vrouw (88) op brute manier beroofd van pinpas, duizenden euro’s gejat

bejaarde vrouw

Een bejaarde vrouw is in Tilburg door een nog onbekend duo beroofd van duizenden euro’s. Dat meldt de politie op haar site. De twee dieven pakten haar pinpas om er vervolgens met een groot geldbedrag vandoor te gaan.

“Het slachtoffer deed donderdagmiddag boodschappen bij een supermarkt en een drogisterij aan het Paletplein”, aldus de politie.  Het slachtoffer fietste daarna rond 14:00 naar huis. “Bij de berging stonden een man en een vrouw. De vrouw rukte haar tas van haar schouder en liep daarmee weg terwijl die man haar de doorgang even blokkeerde.”

De bejaarde vrouw vindt haar tas even later terug, maar ontdekt dat haar pinpas uit haar portemonnee is gehaald. “Nog voordat deze geblokkeerd kon worden, waren er al geldopnames mee gedaan.”

Volgens de politie zijn beide daders rond de 30 jaar oud. De man zou ongeveer 1.80 meter lang zijn met kort licht krullend haar. Hij sprak gebrekkig Nederlands. Ook de vrouw sprak gebrekkig Nederlands. “Ze was gezet en had donker haar tot op de schouders”

De politie is een onderzoek gestart naar het incident en doet navraag bij de winkels waar de vrouw is geweest.

Door: Redactie

Exit mobile version