WNL

Prachtig gebaar van Hakim Ziyech voor ex-collega Leon de Kogel

Hakim Ziyech

Leon de Kogel kan nooit meer voetballen nadat hij vorig jaar een zwaar ongeluk kreeg op Malta. Daarnaast is de, inmiddels ex-voetballer, ook in de financiële problemen gekomen door de torenhoge medische en juridische kosten. Ajax-speler Hakim Ziyech biedt nu een helpende hand.

Gisterenavond stond de wedstrijd Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles volledig in het teken van De Kogel, die voor beide teams actief was in zijn loopbaan. Daar werd ook het bedrag bekend gemaakt dat supporters voor hem hadden opgehaald, namelijk bijna 24.000 euro.

Na de wedstrijd werd hij gebeld door Hakim Ziyech. “Hij vertelde dat hij het heel erg vond wat er met mij is gebeurd en zei dat hij het bedrag wilde aanvullen, zodat ik door kan met mijn toekomst”, vertelt De Kogel tegen de NOS. “Ziyech is niet alleen de beste speler van de eredivisie, maar ook iemand met een heel groot hart. Dit zal ik mijn hele leven bij me dragen.”

Sinds het ongeluk in juni kreeg De Kogel geen salaris meer van zijn club uit Spanje. Daarnaast werd er ook niks uitgekeerd door de verzekeringsmaatschappij van de taxichauffeur. Inmiddels lijkt er een opening in de zaak en heeft hij een deel van zijn salaris al ontvangen.

Door: Redactie

Exit mobile version