WNL

Broers van Mocro-kopstuk Taghi opgepakt na liquidatie in Marokko

Ridouan Taghi wilde met bazooka's spyshop Nieuwegein overhoop schieten

Twee broers van Mocro-Maffia kopstuk Ridouan Taghi zijn in Marokko aangehouden na de liquidatie van een rechterszoon eind vorig jaar in Marrakech. Dat bevestigt de advocaat van de twee mannen tegenover De Telegraaf.

De rechterszoon was niet het oorspronkelijke doelwit van de liquidatie. Volgens de krant was dat de Nederlandse crimineel en clubeigenaar Mustapha ’Moes’ F., die een concurrent van Taghi zou zijn. De zoon van de rechter was echter op de stoel van F. gaan zitten en werd doorzeefd met kogels.

“Ik kan u meedelen, dat beide heren mijn cliënt zijn”, aldus Inez Weski. “Zij zouden als de zoveelste personen van de inmiddels ongeveer honderd in die zaak zijn aangehouden. Ik heb inmiddels de Nederlandse consul gevraagd overeenkomstig de toepasselijke verdragen hen bijstand te verlenen en een onderzoek in te stellen naar hun situatie. Voor het overige kan ik u op dit moment geen mededelingen doen.”

Volgens de krant is de aanhouding van de broers een belangrijke stap in de zoektocht naar topgangster Taghi. Hij staat op de Nationale Opsporingslijst en wordt verdacht van het opdracht geven voor meerdere liquidaties.

Door: Redactie

Exit mobile version