WNL

Bruidegom door twee jongeren ernstig mishandeld na eigen bruiloft

De bruiloft zou toch zeker een van de mooiste dagen van je leven moeten zijn. Een bruidegom uit Scheveningen zal echter met zeer gemengde gevoelens terugdenken aan die ene dag. Afgelopen woensdag werd hij namelijk na zijn trouwfeest zwaar mishandeld door twee jongeren, meldt politiebureau Segbroek uit Den Haag.

Huwelijksreis moest worden afgezegd

Het feest vond plaats in de Scheveningse strandtent Blue Lagoon. Rond middernacht verliet het kersverse echtpaar de horecagelegenheid, toen op de boulevard, vlakbij Sealife, twee jongeren ruzie zochten met omstanders, en dus ook met de bruidegom.

Een van de ruziezoekers takelde de bruidegom zodanig toe, dat deze zwaargewond naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Het ging zo slecht met de bruidegom, dat het bruidspaar hun huwelijksreis moest cancelen.

Lees ook: Trouwstoet zorgt voor levensgevaarlijke situatie op snelweg: ‘Weerzinwekkend!’

Verdachten zijn tussen de twintig en vijfentwintig jaar

De politie is nu op zoek naar getuigen die iets van de mishandeling, die zo rond 00:30 uur plaatsvond, hebben meegekregen. De verdachten worden worden tussen de twintig en vijfentwintig geschat. Beide zijn ze getint. De ene verdachte is gezet en had een beige trainingspak aan met een schoudertasje, de ander had vlassige gezichtsbeharing, droeg een groen of blauw petje met een rood embleem en mogelijk een gescheurde jas.

Wie meer weet, wordt verzocht 0900-8844 te bellen.