WNL

Naaktfoto Thierry Baudet verwijderd van Facebook: ‘Gaat in tegen onze richtlijnen’

Facebook heeft de naaktfoto van Thierry Baudet verwijderd van de Facebookpagina van Omroep WNL.  De redacteur die het artikel over Baudets foto schreef mag tevens 24 uur geen berichten posten op het sociale netwerk.

“Alleen jij kunt dit bericht zien omdat het in strijd is met onze richtlijnen voor naaktbeelden of seksuele handelingen”, kreeg de redacteur te zien bij het inloggen op Facebook. De post naar het artikel was inmiddels verwijderd door Facebook.

Volledig verbod

Als de redacteur nog een keer in de fout gaat, kan er een schorsing volgen van drie dagen. Daarna is een volledig verbod op Facebook zelfs een mogelijkheid.

Opvallend genoeg staat de naaktfoto van Baudet nog wel op zijn eigen Instagram, dat onderdeel is van Facebook.

De foto van Thierry Baudet.

‘Laat dan alles zien’

Vannacht was de hoofdredacteur van de Esquire, Men’s Health en National Geographic, Arno Kantelberg, te gast in ‘T Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Tijdens de Vliegensvlugge Vragen kreeg hij de keuze of hij Thiery Baudet liever naakt of met kleren aan ziet.

“Ik vrees dat ik mijn ogen er niet van af kon houden”, aldus Kantelberg. “Ik zou zeggen laat dan alles zien, maar toch liever met kleren.”

Door: Redactie

Exit mobile version