WNL

Buurman van dode studente: ‘Ex-vriend heeft haar omgebracht, hij bleef haar lastigvallen’

dode studente

Volgens de eigenaar van Snakbar Jolinde is de dode studente die in de woning boven de eetgelegenheid werd gevonden omgebracht door haar ex-vriend. Dat zegt hij in gesprek met RTV Utrecht. “Sinds een weekje of twee is het over”, aldus Roy van Leeuwen.

“Sindsdien is ze lastiggevallen. Hij bleef haar stalken”, vervolgt de snackbareigenaar zijn verhaal. “Hij kwam hier iedere dag een patatje halen om haar toch even te zien. Naar ons toe was hij superlief, maar naar haar bedreigend. Hij is zelfs een keer op haar balkon geklommen en de politie is al een paar keer aan de deur geweest.”

‘Ex-vriend van dode studente aangehouden’

Na de vondst van de dode studente is er een persoon aangehouden in Nieuwegein. Hij werd na een achtervolging aangehouden door agenten met kogelwerende vesten. Van Leeuwen herkent het gezicht en de auto van de ex-vriend op foto’s van de arrestatie.

De politie wil nog niet bevestigen dat het gaat om een misdrijf. Ook kunnen ze niet bevestigen dat de persoon die aangehouden is daadwerkelijk in verband wordt gebracht met de dood van de studente.

Door: Redactie

Exit mobile version