WNL

Acht vrouwen beschuldigen Morgan Freeman van intimidatie en ongepast gedrag

Morgan Freeman

Acht vrouwen beschuldigen Morgan Freeman ervan zich ongepast te hebben gedragen richting hen. Sommige van het spreken zelfs van intimidatie, meldt CNN. Het Amerikaanse medium brengt de zaak zojuist naar buiten.

De vrouwen spreken van een patroon van ongepast gedrag tijdens de promotie van zijn films, op opnamesets en bij zijn productiebedrijf Revelations Entertainment.

‘Morgan Freeman vroeg of ik ondergoed droeg’

Een productieassistente vertelt dat Morgan Freeman meerder malen haar rokje omhoog probeerde te liften. “Hij vroeg dan constant of ik ondergoed droeg”, vertelt ze aan CNN. Het is hem nooit gelukt, maar hij bleef het wel proberen.

Een andere vrouw vertelt dat ze rekening hield met de kleren die ze aan trok als de 80-jarige acteur langskwam, omdat hij constant opmerkingen maakte over hun lichamen. “We droegen dan geen shirts waarin onze borsten te zien waren en geen kleren waarin onze onderkant goed te zien was. Het kwam er op neer dat we geen strakke kleren droegen.”

CNN heeft meerdere malen een reactie proberen te krijgen, maar zijn woordvoerders hebben niet gereageerd op het verzoek.

Door: Redactie

Exit mobile version