WNL

Moeder (28) krijgt klappen op de fiets met zoontje (3) achterop

Een groep jongeren heeft vorige week in Tilburg een jonge moeder op de fiets belaagd. Een jongere sloeg de 28-jarige vrouw daarbij zo hard, dat ze later bijna het bewustzijn verloor. De vrouw verloor ook het evenwicht waardoor ze, samen met haar 3-jarige zoontje, op de grond terecht kwam. Dat schrijft het AD.

Aanleiding voor het geweld was een verkeersruzie. De vrouw probeerde de jongeren te passeren en maakte daarom gebruik van haar fietsbel en dat pikten de jongeren niet.

Het kindje slaapt slecht sinds het incident en durft niet meer met zijn moeder op de fiets. De vriend van de jonge moeder is zo aangeslagen dat hij nu 500 euro uitlooft voor tips die naar de daders kunnen leiden. “Je hoort met je poten van vrouwen af te blijven, al helemaal als er een onschuldig kind bij betrokken is”, vertelde hij aan het AD. (Zowel hij als zijn vriendin willen anoniem blijven, zo meldt de krant.)

“Erg stoer hoor, om met z’n allen zo’n jonge vrouw te mishandelen, en dat in het bijzijn van een jong kind. Erg laf. Deze gasten moeten gepakt worden. Daarom heb ik een beloning uitgeloofd voor de gouden tip”

De politie heeft de zaak in onderzoek. In het bijzonder hoopt zij de identiteit van een man die het incident op een OV-fiets passeerde te kunnen achterhalen. “Deze getuige zou meer helderheid in de zaak kunnen geven”, aldus een woordvoerder.

Door: Redactie

Exit mobile version