WNL

Thierry Baudet: ‘Onbegrijpelijk dat PVV meedoet aan verkiezingen in Rotterdam’

Thierry Baudet noemt het ‘onbegrijpelijk’ dat PVV meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam. Dat zei de leider van Forum voor Democratie vandaag in het tv-programma Business Class.

“In plaats van Leefbaar te ondersteunen zoals wij doen, gaan zij een onderlinge fittie uitvechten, terwijl de echte tegenstanders Nida en GroenLinks zijn. Maar daar richten ze zich niet op.” Forum voor Democratie doet in Rotterdam zelf niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen, maar heeft een ‘alliantie’ gesloten met Leefbaar Rotterdam.

Daarnaast had Baudet ook kritiek op het verkiezingsprogramma van de PVV. Dat is volgens hem ‘erg smal’. De partij zou alleen aangeven wat zij niet willen, en niet met concrete plannen komen. Ook zou de PVV er niet in slagen om met kandidaten te komen uit diverse posities in de samenleving.

Volgens Baudet laat de PVV zo heel veel potentieel liggen. “Dat is erg jammer”, aldus Baudet. PVV zakt steeds verder weg in de peilingen, terwijl FvD nu de tweede partij van Nederland is.

Door: Redactie

Exit mobile version