WNL

Henk Krol: ‘Thierry Baudet wordt inderdaad gedemoniseerd’

Thierry Baudet van de politieke partij Forum voor Democratie heeft gisteravond laat het aankomende verkiezingsdebat op Radio 1 afgezegd.

Baudet zou in discussie gaan met Alexander Pechtold van D66, maar ziet dit niet meer zitten. Volgens de fractievoorzitter van Forum voor Democratie wordt zijn partij door Pechtold gedemoniseerd.

Haatzaaierij

In een verklaring op de website van de politieke partij zegt Baudet: “Voor een inhoudelijk debat over onze plannen met Nederland staan we altijd open. Ook de komende weken gaan we weer volop de zalen in om met kiezers het gesprek te voeren over wat anders kan en moet. Maar tegen de holle kreten van Pechtold, de doorzichtige demonisering en vooral: de haatzaaierij richting mijzelf en FVD gaan we ons niet langer eindeloos verdedigen. Het is tijd dat Alexander Pechtold bij zinnen komt. Tot die tijd heeft het voeren van een ‘debat’ geen enkele zin.”

Thierry Baudet is niet de eerste die het debat op Radio 1 heeft afgezegd. Ook Geert Wilders liet eerder weten niet aanwezig te zijn.

Begrijpelijke keuze

In WNL’s Goedemorgen Nederland liet Henk Krol, partijleider van 50PLUS, weten de keuze van Baudet te begrijpen. “Je moet eigenlijk met iedereen praten, maar Thierry Baudet wordt inderdaad gedemoniseerd. Pechtold heeft er wel een handje van mensen in een bepaalde hoek te zetten.”

Krol zegt eerder ook onjuist behandeld te zijn door Alexander Pechtold: “Ik begrijp heel goed dat hij denkt dat hij niet netjes behandeld is.”

 

Door: Redactie

Exit mobile version