main-logo NPO Start
Word lid
ANP
6 maart 2018 — 11:30

Ebru Umar gaat los op Pechtold: ‘Over vier jaar is het klaar, schluss’

Ebru Umar gaat in haar column in Metro los op D66-leider Alexander Pechtold. “Jij en ik weten allebei dat dit jouw laatste ronde is; over vier jaar ben jij gezien op het Binnenhof. Het is klaar, schluss, over”, schrijft ze.

Ze probeert te achterhalen waarom Pechtold de laatste tijd zo handelt als hij doet. “Is het je frustratie over die laatste ronde, dat je alles waar D66 ooit voor stond, kapotmaakt?”, aldus Umar. “Is het je frustratie dat wij, jou mogelijk makende belastingbetalers, burgers, ons laten horen en gehoord worden? Maak je D66 en Nederland kapot, omdat het kan?”

Ze heeft geen interesse meer in de D66-leider. Umar: “Je interesseert me niet. Je gedemoniseer van Baudet interesseert me niet, je gehuichel met de Instagramaccounts van je kids interesseert me niet, je gemarchandeer met D66-principes interesseert me niet, je gelieg en gedraai interesseren me niet, je buitenechtelijke escapades interesseren me niet en je omkoopneukhut (thanks Jan) interesseert me ook niet.”

Lees hier de column van Ebru Umar

Door: Thijs Kroezen

Laat vrolijk rechts niet verloren gaan! Word Superlid van WNL: klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Donderdag in Goedemorgen Nederland

  • Fractievoorzitter van D66 Rob Jetten is te gast over zijn plannen voor Europa.
  • Amerikadeskundige Willem Post over de presidentsverkiezingen in 2020, waarbij democraat Joe Biden zich hoogstwaarschijnlijk voor de derde keer kandidaat zal stellen.
Donderdag vanaf 7.10 uur

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

Lucky Fonz III is terug! Met zijn nieuwe album Multimens laat de de Amsterdamse troubadour weer van zich horen. Met de bijbehorende tour speelt Otto Wichers, zoals Lucky Fonz heet, door heel Nederland. Wat komt er bij zo’n tour kijken? Luister om 00.00 uur naar ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2!

Vannacht om 00.00 uur
Koopwoningen in maart 7,7 procent duurder

De prijs van koopwoningen lag in maart van dit jaar 7,7 procent hoger dan in diezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het…

Lees meer

OPINIE: Abdelkader Benali slaat anti-racisme-drammers om de oren en krijgt veel bijval

Schrijver Abdelkader Benali heeft het helemaal gehad met de anti-racisme-drammers in ons land. Via Twitter spuwt hij zijn gal over wat hij noemt “gestoord volk”….

Lees meer

Vijf gewonden door frontale botsing met brandweervoertuig in Baarn

Een brandweervoertuig botste dinsdagmiddag in Baarn frontaal op een personenauto. Bij dit ongeluk raakten vijf personen gewond. De brandweer was onderweg naar een melding van…

Lees meer

Man (48) opgepakt wegens vernieling monument Nicky Verstappen

Een 48-jarige man uit Heerlen is door de politie opgepakt voor de vernieling van de gedenksteen voor Nicky Verstappen, die in 1998 vermoord werd aangetroffen…

Lees meer