main-logo NPO Start
Word lid
6 november 2017 — 17:07

Nederlandse pedofiel in Thailand ‘betrapt’ met 10-jarige

De 51-jarige Reinold K. uit Coevorden is gisteren in de Thaise badplaats Hua Hin aangehouden door de lokale politie op verdenking van kindermisbruik. Dat melden Thaise media.

K. was in het gezelschap van een 10-jarige jongen toen hij werd gearresteerd. Ook werden in zijn appartement seksspeeltjes en computerapparatuur aangetroffen. Volgens de Thaise politie nam K. regelmatig minderjarigen mee naar zijn appartement voor betaalde seks. Hij zou hier ook video-opnamen van hebben gemaakt. Hij plaatste zelfs foto’s van hemzelf in het gezelschap van kinderen op Twitter.

Volgens het AD woonde K. al dertien jaar in Thailand. Hij dreef in het land een handel in onroerend goed.

K. zou voor zijn vertrek uit ons land hier ook al eens zijn aangeklaagd voor kindermisbruik. In die zaak kwam het echter nooit tot een veroordeling.

 

Door: Redactie

Ook liever vrolijk rechts? Laat WNL niet verloren gaan en word Superlid klik hier.

U heeft niet de juiste cookie settings om een reactie te plaatsen. Klik hier om uw instellingen te wijzigen

Vannacht in 't Wordt Nu Laat

Schrijfster en actrice Isa Hoes kun je kennen van haar rollen in All Stars of Vrouwenvleugel maar ook van haar boek ‘Toen ik je zag’ over de dood van haar man Antonie Kamerling. Vorige week verscheen haar bundel troostgedichten ‘Zo heel jij mij’.  Waar is ze nog meer druk mee? Je hoort haar om 00.00 uur in ’t Wordt Nu Laat met Maaike Timmerman op NPO Radio 2.

 

Vannacht om 0.00 uur

PODCAST: Mark en Margreets Weekend

Kinderen zoals Lars Westra (12) en Greta Thunberg (17) worden ingezet als “deugmascottes voor de klimaathype”. Dat zegt mediadeskundige Mark Koster in de podcast Mark en Margreets Weekend van WNL en NPO Radio 1.

Wetenschappers waarschuwen voor gevaar te veel vitamine B12: ‘Grotere kans op sterfte’

Wetenschappers van het UMCG in Groningen waarschuwen voor de gezondheidsrisico’s van te veel vitamine B12. Volgens de onderzoekers hebben mensen met een hogere waarde van…

Lees meer

Huizenprijzen nog steeds stevig in de lift: gemiddelde koopwoning in jaar tijd 6,9 procent duurder geworden

De huizenprijzen in Nederland zijn vorig jaar opnieuw flink gestegen, maar niet zo hard als een jaar eerder. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek…

Lees meer