WNL

VIDEO: Omstanders moedigen agressievelingen aan die jongetje gruwelijk mishandelen

Een jongen is gistermiddag in een park in Breda op vreselijke wijze mishandeld door een grote groep jongens. Een kennis van het slachtoffer heeft een video van de mishandeling gedeeld op Facebook, meldt Omroep Brabant.

Te zien valt hoe de jongen wordt aangevallen door zeker vijf andere jongens. De groep wordt aangemoedigd door de omstanders, van wie velen de mishandeling met een mobieltje staan te filmen. De jongens trappen en slaan het slachtoffertje dusdanig hard, dat hij al vrij snel op de grond valt. Eenmaal op de grond grijpen andere jongens de kans om de jongen opnieuw te trappen.

“Jij gaf hem vuisten maat”

Uiteindelijk lukt het de jongen om weer op te krabbelen. Toch wordt hij even later tegen een boom geduwd en krijgt hij opnieuw een aantal rake klappen. Daarna lijkt de situatie rustiger te worden en druipen de meeste vechtersbazen af.

Het is onbekend hoe groot de verwondingen zijn van het slachtoffer. Een van de mensen die staat te filmen roept nog wel “wow, check zijn hoofd!”, verwijzend naar het bloed op zijn gezicht. Ook krijgt een van de daders een compliment voor zijn vechtkunsten. “Je gaf hem vuisten maat”, valt trots te horen in de video.

Volgens Omroep Brabant is de politie een onderzoek gestart naar de video. De kennis van het slachtoffer die de video deelde roept via Facebook op om namen van de daders in een persoonlijk bericht naar hem te sturen. Afgaand op het geschreeuw in de video, zou een van de daders in ieder geval Nordin heten.

Door: Redactie

Exit mobile version