WNL

Geert Wilders gaat demonstreren bij stadhuis Arnhem vanwege benoeming Marcouch

PVV-leider Geert Wilders heeft een protestactie aangekondigd tegen de benoeming van PvdA’er Ahmed Marcouch als burgemeester van Arnhem. De PVV-leider wil morgen om 16.00 uur met andere PVV’ers gaan demonstreren voor het stadhuis van Arnhem.

Dat heeft Wilders zojuist bekendgemaakt in een bericht op Twitter. “De heer Marcouch is fan van de islamofascistische moslimbroeder al-Qaradawi en wilde van Amsterdam Nieuw-West een islamitisch stadsdeel maken”, stelt Wilders in een bericht. “De man die wél vindt dat agenten Turks of Arabisch moeten spreken én voorstander is van hoofddoekjes bij de politie, maar vindt dat PVV’ers niet bij de politie te zoeken hebben. Die man is straks de baas van de politie. Schandalig! Hij lijkt mij meer geschikt als burgemeester van Rabat dan van Arnhem. We moeten ons land terugveroveren.”

LEES OOK: Wilders: ‘Een PVV-hatende Marokkaan wordt burgemeester van Arnhem’

Eerder vandaag noemde de PVV-voorman de benoeming al ‘verschrikkelijk’. “PVV-hatende Marokkaan wordt burgemeester van Arnhem”, schreef hij op Twitter. Ook verspreidde hij een foto van Marcouch in islamtische gebedskleding.

LEES OOK: Patty Brard woest over uitsluiting Geert Wilders

Marcouch heeft nog niet gereageerd op de kritiek van Wilders. Bij de demonstratie in Arnhem zal onder meer de Gelderse PVV-fractievoorzitter en Eerste Kamerlid Marjolein Faber aanwezig zijn.

Door: Redactie

Exit mobile version