WNL

Tienermeisjes melden zich na mishandeling lesbische vrouw

Een veertien- en een vijftienjarig meisje hebben zich gemeld bij de politie voor de mishandeling van een lesbische vrouw. De vrouw werd vorige week dinsdag geslagen toen ze met haar vriendin hand in hand liep door Rotterdam.

Het veertienjarige meisje meldde zich vandaag op het politiebureau. Het vijftienjarige meisje meldde zich later telefonisch. Zij zal volgens de politie op een later punt worden aangehouden.

De vrouw werd geslagen toen ze met haar vriendin een bioscoop verliet. Een meisje zag het stel hand in hand lopen, waarna ze opmerkingen daarover maakte. De situatie liep vervolgens uit de hand en het slachtoffer werd in haar gezicht en buik gestompt. Daarna riep het meisje de hulp in van een 12-jarige jongen, die de vrouw om haar nek klemde en tegen haar schouder schopte.

Politieoproep

Afgelopen weekend deed de politie een oproep aan getuigen van de mishandeling om zich te melden. Naar aanleiding van de oproep meldde zich een tweede slachtoffer, die een dag na het incident door vermoedelijk dezelfde groep is mishandeld.

Door: Redactie

Exit mobile version