WNL

Vader slaat pedo die dochter (14) lastig viel in elkaar

Een 51-jarige vader uit Helmond heeft een 46-jarige pedofiel die zijn dochter op internet lastig viel eigenhandig opgespoord en een paar rake klappen verkocht. De politie gaf gisteren al aan dat er in Noord-Eindhoven een eenzijdige vechtpartij was geweest, maar De Telegraaf wist de mishandeling vanochtend de aanleiding voor de mishandeling te melden.

Man vond pedo eerder dan politie
Volgens De Telegraaf zou de pedo contact hebben gezocht met de 14-jarige dochter van de man door zich op sociale media voor te doen als een tiener onder de naam ‘Jessie‘. Toen de vader hierachter kwam, begon hij een zoektocht naar de man. De politie was overigens ook naar de chatpedo op zoek omdat hij de voorwaarden van zijn invrijheidstelling had overtreden.

De vader vond de man echter als eerste. Toen hij hem aanhield belde hij wel de politie, maar voordat deze kon arriveren gaf hij de man een flink aantal tikken. De politie trof de pedo aan met een hoofdwond en een bloedneus.

Vader aangehouden
Hij moest naar het ziekenhuis voor behandeling. De vader was inmiddels vertrokken, maar meldde zich later op de dag op het bureau, waar hij werd aangehouden voor mishandeling.

Door: Redactie

Exit mobile version